Digital Divas, cea mai mare comunitate online de moda si frumusete, si-a desemnat castigatoarele anului 2018

Digital Divas, cea mai mare comunitate online de moda si frumusete, si-a desemnat castigatoarele anului 2018

Evenimentul a reunit peste 500 de participanti, printre care personalitati ca Antonia, Anca Serea, Adrian Sina, Dana Rogoz, Maurice Munteanu, Vali Barbulescu, Andreea Esca, Cristina Rus, Alina Ceusan si alte nume sonore din industria fashion & beauty, care au celebrat frumusetea alaturi de cele mai faimoase bloggerite ale momentului. Harper's BAZAAR Romania - www.harpersbazaar.ro AVON AWARD FOR SOCIAL CAUSES Corina Bacanu BEST BRAND ENDORSER Sanziana Negru BEST FASHION BLOGGER 1. Sinziana Iacob - www.sinzianaiacob.ro PEOPLE'S CHOICE AWARD Andreea Balaban THE DIGITAL DIVA OF THE YEAR Alina Ceusan Digital Divas 2018 este un eveniment organizat de Avon si Evensys, in parteneriat cu Haagen-Dazs, McCafe, After Eight, Samsung si Rowenta.

acum 9 luni (25 Apr 2018)

Evenimentul a reunit peste 500 de participanti, printre care personalitati ca Antonia, Anca Serea, Adrian Sina, Dana Rogoz, Maurice Munteanu, Vali Barbulescu, Andreea Esca, Cristina Rus, Alina Ceusan si alte nume sonore din industria fashion & beauty, care au celebrat frumusetea alaturi de cele mai faimoase bloggerite ale momentului.

Invitata speciala a evenimentului a fost Rodica Paleologue, cunoscuta romanca devenita fotomodel international, care a cucerit lumea modei pariziene la 60 de ani si care defileaza si pozeaza pentru cele mai celebre branduri din lume.

Cu o poveste fascinanta si de un rafinament deosebit, cunoscatoare a noua limbi straine si cu o cariera la Biblioteca Nationala a Frantei, manechinul senior Rodica Paleologue a vorbit in cadrul evenimentului in fata a sute de femei, la invitatia AVON, despre stil, autenticitate si frumusete fara varsta.

In cadrul sesiunilor de dezbatere care au precedat Gala de premiere, cele mai mari nume din sfera frumusetii si specialisti ai mediului online au discutat despre influencerii romani, succesul international, despre lectiile colaborarilor dintre influenceri si branduri si despre importanta autenticitatii in stilul personal.

Cu aceasta ocazie, compania de cercetare a pietei iSense Solutions a prezentat in exclusivitate un studiu realizat special pentru evenimentul Digital Divas by AVON 2018[1], potrivit caruia: Femeile care acceseaza cel mai adesea retelele sociale au intre 18 - 23 de ani, cel mai utilizat canal fiind Facebook, accesat de 96% dintre acestea de mai multe ori pe zi, urmat de Youtube, Instagram, Blog si Pinterest.

In fiecare an, Gala Digital Divas by AVON, cea mai mare competitie ce premiaza influencerii de beauty & fashion din Romania, recunoaste si premiaza munca si eforturile pe care acestia le depun zi de zi.

Peste 255.000 de voturi au fost inregistrate ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro