Diferenta colosala intre premiile din fotbal si cele din handbal. Cat incaseaza CSM pentru castigarea Ligii Campionilor

Diferenta colosala intre premiile din fotbal si cele din handbal. Cat incaseaza CSM pentru castigarea Ligii Campionilor

Performanta fetelor de la CSM este uriasa, tinand cont ca echipa sponsorizata de Primaria Capitalei s-a aflat la prima participare in aceasta competitie. FC Barcelona a primit anul trecut din partea UEFA 37,5 milioane de euro pentru ca a castigat trofeul, bani la care s-a adaugat cota din market poll, care a fost de aproape 25 de milioane de euro.

acum 79 luni (10 May 2016)

Performanta fetelor de la CSM este uriasa, tinand cont ca echipa sponsorizata de Primaria Capitalei s-a aflat la prima participare in aceasta competitie. Pentru succesul de la Budapesta, CSM va primi insa o suma infima comparativ cu ce se ofera la fotbal. FC Barcelona a primit anul trecut din partea UEFA 37,5 milioane de euro pentru ca a castigat trofeul, bani la care s-a adaugat cota din market poll, care a fost de aproape 25 de milioane de euro.

Ei bine, pentru ceea ce a reusit CSM Bucuresti, clubul va castiga in jur de 300.000 de euro, conform celor spuse de Bogdan Vasiliu, presedintele clubului. Sper sa nu treaca 30 de ani pana vom mai castiga. In jur de 300.000 de euro am castigat dupa acest succes. Din pacate, cu exceptia fotbalului, nu cred ca mai exista vreo disciplina sportiva care sa fie recompensata pe masura pentru castigarea Ligii Campionilor", a declarat la ProSport LIVE, Bogdan Vasiliu.

Jucatoarele de la CSM nu aveau prevazuta vreo prima pentru castigarea acestui trofeu, dar conducerea clubului spera sa poata oferi ceva fetelor, cu ajutorul unor sponsori. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro