Dieta cu produse care inlocuiesc mesele este costisitoare, dar rapida si mai sanatoasa decat fast-food-urile

Dieta cu produse care inlocuiesc mesele este costisitoare, dar rapida si mai sanatoasa decat fast-food-urile

Adevarul va prezinta astazi ultima dintre cele 10 diete dintre cele mai populare analizate in "Abecedarul de obezitate" coordonat de academicianul Nicolae Hancu. In concluzie, dietele de acest tip sunt o solutie aleasa de persoanele comode, dar sunt rapide si usor de preparat, in doar cateva minute.

acum 84 luni (8 Jun 2016)

Adevarul va prezinta astazi ultima dintre cele 10 diete dintre cele mai populare analizate in "Abecedarul de obezitate" coordonat de academicianul Nicolae Hancu.

Aceste produse contin etichete cu calculul amanuntit al caloriilor, micronutrientilor, vitaminlor si mineralelor, de obicei in proportiile corespunzatoare.

Avantajele acestui tip de regim sunt legate in primul rand de accesibilitate, dieta fiind la indemana celor mult prea ocupati pentru a face alegeri alimentare sanatoase.

Aceste diete au si un plan de mentinere a noii greutati, dar care se bazeaza tot pe consumul acestor produse.

Dezavantajele sin de costul ridicat, fiind dificil de sustinut pe termen nelimitat o astfel de dieta. Mentinerea greutatii este dificila la abandonarea programelor pentru ca, de fapt, nu sunt insutite principiile unui stil de viata sanatos.

Un alt dezavantaj este acela ca produsele nu sunt foarte usor de procurat, nu se gasesc in toate magazinele si trebuie comandate la un furnizor.

In concluzie, dietele de acest tip sunt o solutie aleasa de persoanele comode, dar sunt rapide si usor de preparat, in doar cateva minute. Sunt echilibrate din punct de vedere nutritional , un program complet avand si aport de vitamine si minerale din suplimente alimentare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro