Dieta cu mese gata preparate. Regimul este util atat celor care vor sa piarda, cat si celor care vor sa castige in greutate

Dieta cu mese gata preparate. Regimul este util atat celor care vor sa piarda, cat si celor care vor sa castige in greutate

Cele 10 diete au fost selectionate din Top-rated Diets Overall US News si alte clasificari de specialitate - si analizate de unii dintre cei mai buni medici nutritionisti de la noi. Dezavantajele dietei: Aceste programe au un cost ridicat - in jur de 250-600 de lei pe saptamana, in functie de numarul de mese (sunt programe care ofera cina si micul dejun sau toate cele 3 mese ale zilei, plus gustarile).

acum 45 luni (16 May 2016)

"Adevarul" a inceput sa va prezinte o analiza a celor mai populare cure de slabire. Cele 10 diete au fost selectionate din Top-rated Diets Overall US News si alte clasificari de specialitate - si analizate de unii dintre cei mai buni medici nutritionisti de la noi.

Pe langa principiile dietelor in cauza, echipa de medici nutritionisti, coordonata de academicianul Nicolae Hancu, a analizat principiile fiecarui regim si a pus fata in fata avantajele si dezavantajele fiecaruia in parte.

Principiul regimului alimentar are la baza o evaluare prealabila in cabinetul medical sau online - pe baza unor programe - a necesarului caloric individual, iar apoi se livreaza la domiciliu mesele gata preparate, in functie de meniul stabilit, fara a mai trebui sa mergem la cumparaturi, sa gatim sau sa calculam calorii. Avantajele sistemului:

Programele sunt la indemana celor care sunt prea ocupati ca sa faca alegeri alimentare sanatoase, din lipsa de timp sau de imaginatie.

Calculul caloriilor si al nutrientilor este gata facut, existand posibilitatea sa se aleaga din cateva variante de meniu, in functie de dorinte.

Este oferita livrarea la domiciliu sau la locul de munca, dupa preferinte.

Apare scaderea in greutate sau cresterea, in functie de ce doreste fiecare. Dezavantajele dietei:

Aceste programe au un cost ridicat - in jur de 250-600 de lei pe saptamana, in functie de numarul de mese (sunt programe care ofera cina si micul dejun sau toate cele 3 mese ale zilei, plus gustarile).

Folosirea produselor este limitata in timp de costuri si de plictiseala, fiind disponibile relativ putine variante de meniu. Concluzie:

Programele comerciale cu mese gata preparate sunt o solutie la indemana pentru persoanele prea ocupate sau lipsite de imaginatie pentru a face alegeri alimentare sanatoa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro