Dieta Atkins promite o scadere in greutate de 7-8 kilograme in 2 saptamani

Dieta Atkins promite o scadere in greutate de 7-8 kilograme in 2 saptamani

Medicii nutritionisti insista pe faptul ca persoanele care au probleme cu greutatea ar trebui sa apeleze la un specialist inainte de a incepe o cura de slabire. Acest regim de slabire exclude din alimentatie glucidele lucru care sileste organismul sa consume surse alternative de energie, cum ar fi grasimea din tesutul adipos.

acum 68 luni (17 Oct 2017)

Medicii nutritionisti insista pe faptul ca persoanele care au probleme cu greutatea ar trebui sa apeleze la un specialist inainte de a incepe o cura de slabire. Aceasta pentru ca dietele luate in mod aleatoriu de pe net sau recomandate de prieteni risca sa ne faca mai mult rau decat bine.

"Abecedarul de obezitate", coordonat de prof.dr. Nicolae Hancu, medic de diabet, nutritie si boli metabolice, face o analiza a celor mai populare regimuri de slabit selectionate din Top-rated Diets Overall US News.

Acest regim de slabire exclude din alimentatie glucidele lucru care sileste organismul sa consume surse alternative de energie, cum ar fi grasimea din tesutul adipos.

In prima faza a dietei consumul de carbohidrati este limitat sub 20 de grame pe zi; Pe parcursul celor 4 faze pe care le presupune dieta cantitatea de carbohidrati creste progresiv, cu conditia ca greutatea sa fie mentinuta. Se introduc treptat o felie de paine, un pumn de nuci, alune, seminte, putin lapte, un fruct.

Dieta permite o scadere rapida in greutate de 7-8 kilograme in primele 2 saptamani prin excluderea unor grupe ntregi de alimente precum cerealele, cartofii si dulciurile. Acest regim dezechilibreaza din punct de vedere nutritional organismul, iar kilogramele pierdute reprezinta de fapt apa si nu grasime. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro