Dica, umilit la TV: Gigi Becali si-a calcat antrenorul in picioare, la o zi dupa remiza cu Viktoria Plzen. "A gresit tot!"

Dica, umilit la TV: Gigi Becali si-a calcat antrenorul in picioare, la o zi dupa remiza cu Viktoria Plzen.

Remiza cu Viktoria Plzen a aratat de ce niciun tehnician valoros care se respecta nu va accepta sa lucreze cu un patron precum Gigi Becali. Obligat sa ia notite Dupa rezultatul de pe "Arena Nationala", Becali a si recunoscut ca va face echipa de acum incolo, antenorul Dica urmand sa ia notite de la patron.

acum 64 luni (26 Jul 2017)

Remiza cu Viktoria Plzen a aratat de ce niciun tehnician valoros care se respecta nu va accepta sa lucreze cu un patron precum Gigi Becali. De asemenea, rezultatul a confirmat ceea ce a banuit toata lumea: la primul meci necastigat, Nicolae Dica a fost desfiintat de latifundiarul din Pipera. "Eu nu sunt specialist, dar cand iti iau cei mai buni fotbalisti din tara si nu joaca echipa, inseamna ca ai gresit tot. Nu e o echipa de pressing asta, ce vrea el sa faca. E si el tanar, ce sa-i faci", si-a inceput Becali discursul distrugator la adresa antrenorului pe care l-a dat afara in 2015, dupa un meci, pentru a-l aduce pe Reghecampf. Becali a minimalizat apoi aportul lui Dica la victoriile obtinute in campionat: "A castigat doua meciuri, suntem pe primul loc, dar si pe alea le-a castigat tot din valoarea echipei, ca nici in alea n-am jucat. Obligat sa ia notite Dupa rezultatul de pe "Arena Nationala", Becali a si recunoscut ca va face echipa de acum incolo, antenorul Dica urmand sa ia notite de la patron. "Nu m-am bagat niciodata pana acum, dar cand e vorba de bani si de echipa mea, n-am cum sa stau asa. El nici nu stie ce joaca la Steaua, cand intra. Daca nu e in gratiile lui Dica, o sa fie". Dupa aceasta tirada in care a calcat in picioare autoritatea antrenorului Dica, Becali a tras o concluzie, in stilul sau caracteristic: "Clar, nu se pune problema de demitere a lui Dica. Sa nu mai speculeze presa, n-are rost. Daca nu luam campionatul, inseamna ca sunt vinovat eu, ca n-am ales bine antrenorul. Mereu am discutii cu Gigi Becali si nu vreau sa comentez ce declara el in presa. Discutiile le avem in particular si nu vreau sa intru intr-o polemica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro