Dialog HALUCINANT chiar in momentul in care Patrick Ekeng era PRABUSIT pe teren. Jucator catre arbitru: "E mort, nu intelegi ca e mort? OPRESTE meciul!" Florin Marc: "Ma luati la MISTO? Nu opresc nimic"

Dialog HALUCINANT chiar in momentul in care Patrick Ekeng era PRABUSIT pe teren. Jucator catre arbitru:

Paul Anton tipa insistent: «Opreste meciul, ca ne este rau, nu ne mai tinem pe picioare de emotie, vrem sa vedem ce s-a intamplat cu Ekeng!», de partea cealalta De Lucas alerga cu lacrimi in ochi, iar Florin Tanase urla la arbitru: «E mort, nu intelegi ca e mort?

acum 55 luni (8 May 2016)

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul decesului fotbalistului Patrick Ekeng. Liviu Batineanu: "Imi REPROSEZ decesul lui Ekeng"

"Atat jucatorii lui Dinamo, cat si cei de la Viitorul l-au implorat in mai multe randuri pe arbitrul central al partidei, Florin Marcu, sa opreasca jocul pentru a vedea ce se intampla cu colegul lor, dar el a refuzat vehement acest lucru. Paul Anton tipa insistent: «Opreste meciul, ca ne este rau, nu ne mai tinem pe picioare de emotie, vrem sa vedem ce s-a intamplat cu Ekeng!», de partea cealalta De Lucas alerga cu lacrimi in ochi, iar Florin Tanase urla la arbitru: «E mort, nu intelegi ca e mort? Jucati in continuare pentru ca nu opresc nimic", scriu jurnalistii de la Gazeta Sporturilor.

+DECLARATIA care poate declansa un RAZBOI: "Franta e o TARA DE

+Presa internationala se inclina in fata Simonei Halep: Ar trebui sa fie ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro