Diacriticul care face diferenta: Persoanele cu "sani" au interzis pe partia Clabucet din Predeal

Diacriticul care face diferenta: Persoanele cu

Cuvantul buclucas se refera de fapt la sanii, dar o greseala de gramatica sau o gluma proasta a facut ca panoul sa fie un afront adus doamnelor si domnisoarelor amatoare de sporturi de iarna.

acum 97 luni (9 Jan 2015)

Afisul de un metru amplasat la intrarea pe partia Clabucet anunta ca :"Se interzice accesul pe domeniul schiabil al persoanelor cu sani sau fara echipament sportiv adecvat (schiuri, snowboard)".

Cuvantul buclucas se refera de fapt la sanii, dar o greseala de gramatica sau o gluma proasta a facut ca panoul sa fie un afront adus doamnelor si domnisoarelor amatoare de sporturi de iarna. Astazi am aflat si eu de probleme si am decis demontarea panoului", a spus primarul Liviu Cocos.

Conditii excelente de schi in Predeal

Partiile din Predeal, Clabucet si variantele sale dar si Subteleferic sunt in stare exelenta. Stratul de zapada depaseste jumatate de metru, iar partia Clabucet are si nocturna, astfel ca turistii pot schia pana la ora 22.00. Un echipament complet de schi se poate inchiria cu 30-40 de lei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro