Dezvaluri despre petreceri dezmatate, cu droguri si prostituate, la bordul celor mai luxoase iahturi din lume

Dezvaluri despre petreceri dezmatate, cu droguri si prostituate, la bordul celor mai luxoase iahturi din lume

Adevarate palate plutitoare, unele dintre cele mai luxoase iahturi din lume gazduiesc petreceri exclusiviste unde oameni de afaceri sau copii de bani gata isi satisfac orice dorinte, oricat de costisitoare sau ilegale ar fi. Desi pare un tarif incredibil, o sapatamana de rasfat pe un iaht in valoare de sute de milioane de euro sau chiar de 1 miliard de euro poate sa ajunga si la 800.000 de euro.

acum 88 luni (20 Jul 2015)

Adevarate palate plutitoare, unele dintre cele mai luxoase iahturi din lume gazduiesc petreceri exclusiviste unde oameni de afaceri sau copii de bani gata isi satisfac orice dorinte, oricat de costisitoare sau ilegale ar fi. Vedete cunoscute de la Hollywood sau bogatasi pentru care excesul este un stil de viata organizeaza adevarate orgii, unde Viagra este ingredient de baza al noptilor albe si inecate in alcool si droguri. Zeci de dame de companie, din Rusia sau Letonia, sunt preferate de clientii plini de bani dornici sa-si faca de cap departe de ochii familiilor sau ai presei.

Trei prostituate, la alegere, pentru fiecare barbat

Dan, un bucatar-sef care lucreaza pe un astfel de superiaht a relatat pentru publicatia amintita ca fiecare barbat isi alegea trei prostituate cu care urma sa faca sex in ziua petrecerii. "Dupa ce vezi la bord afaceri ilegale cu dealeri de ecstasy si doctori platiti sa ofere la discretie Viagara, nu-ti mai pasa", a explicat chef Dan ca angajatii este mai bine sa ignore ce se petrece langa ei. Acesta a adaugat ca cei mai nesimtiti clienti pentru care a lucrat sunt cei care inchiriaza astfel de iahturi pentru o saptamana sau doua, nu cei care detin astfel de ambarcatiuni spectaculoase.

Desi pare un tarif incredibil, o sapatamana de rasfat pe un iaht in valoare de sute de milioane de euro sau chiar de 1 miliard de euro poate sa ajunga si la 800.000 de euro. Dar pretul include luxul de a avea pe iaht heliport, garaje, piscine, sali de cinema, baruri si apartamente amenajate cu tot ce este mai bun.

28.000 de euro stransi din bacsisuri

Viata de angajat pe un astfel de vas nu este usoara, mai ales cand in atributiile tale intra si sa cureti jucariile sexuale folosite in timpul orgiilor sexuale. Pe de alta parte, astfel de momente neplacute sunt compensate de bacsisuri grase. Printre cadourile enumerate se afla portofele Hermes, iPad-uri si och... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro