Dezvaluirile unui scriitor englez: Hitler si Eva Braun "faceau sex fara sa se atinga si fara sa se dezbrace"

Dezvaluirile unui scriitor englez: Hitler si Eva Braun

Autorul Martin Amis sustine ca Hitler si Eva Braun "faceau sex fara sa se atinga si fara sa se dezbrace", pentru ca dictatorul era obsedat de igiena. In ciuda faptului ca Hitler a trimis in jur de 100.000 de homosexuali in tabere de concentrare, savantul Lothar Machtan sustine ca el ar fi fost homosexual sau bisexual, iar pozitia partidului impotriva homosexualitatii ar fi reprezentat, de fapt, un mecanism de aparare pentru "homofobia lui interiorizata". Citeste si: 69 de ani de la sinuciderea lui Hitler si a Evei Braun FOTO Umilite in numele puritatii rasei ariene: dragoste si sex in taberele naziste de pregatire a viitoarelor mirese destinate ofiterilor SS Sexul frumos e sexul puternic: rolul unor dame cutezatoare in cel de-al Treilea Reich

acum 67 luni (13 Oct 2014)

Autorul Martin Amis sustine ca Hitler si Eva Braun "faceau sex fara sa se atinga si fara sa se dezbrace", pentru ca dictatorul era obsedat de igiena.

In contextul lansarii noului roman, la Festivalul de Literatura Cheltenham, autorul a mai spus ca Hitler ar fi fost asexual si ar fi avut o relatie intima cu o nepoata pe nume Angela "Geli" Raubal. Amis a povestit in cadrul evenimentului cultural ca a ajuns sa-l cunoasca destul de bine pe liderul nazist in timpul documentarii pe care a facut-o, dar, cu toate acestea, recunoaste ca adevarul despre sexualitatea lui Hitler ramane invaluit in mister.

"La Stalin sau Mao exista un model clar de comportament seniorial, caracterizat de un apetit sexual ridicat, dar in cazul lui Hitler nu exista absolut nimic", spune Martin Amis, care pune comportamentul liderului nazist pe seama sanatatii mintale precare.

Hitler si Eva Braun FOTO: AFP

"In studiile despre Hitler exista trei teorii legate de sexualitatea acestuia.

Scriitorul (foto dreapta) si-a lansat noul roman despre epoca nazista la 23 de ani de primul publicat, "Time's Arrow". In cea mai recenta carte, Amis ofera detalii despre ororile prin care au trecut mii de evrei in lagarul de la Auschwitz.

Cel mai socant lucru pe care l-a descoperit in timpul documentarii sale este acela ca sotiile si copiii nazistilor locuiau in lagarele de concentrare. Un alt detaliu cutremurator este acela ca evreii au fost obligati sa-si plateasca biletele de tren pana la Auschwitz, doar dus, iar copiii cu varste sub 12 ani aveau gratuitate.

Istoricii au dezbatut zeci de ani preferintele sexuale ale liderului nazist, unii fiind de parere ca aceasta ar fi fost homosexual. In ciuda faptului ca Hitler a trimis in jur de 100.000 de homosexuali in tabere de concentrare, savantul Lothar Machtan sustine ca el ar fi fost homosexual sau bisexual,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro