Dezvaluiri: victima unui viol al carui autor a fost aparat de Hillary Clinton, platita de un apropiat al lui Trump pentru a aparea la dezbatere

Dezvaluiri: victima unui viol al carui autor a fost aparat de Hillary Clinton, platita de un apropiat al lui Trump pentru a aparea la dezbatere

Femeia din Arkansas, Kathy Shelton, a primit 2.500 de dolari de la un comitet de actiune politica finantat de un aliat al lui Trump, Roger Stone. Broaddrick a fost administrator a unui azil de batrani si l-a acuzat in urma cu 17 ani pe Bill Clinton ca a violat-o in timpul unei intalniri la Little Rock, in 1978.

acum 48 luni (13 Oct 2016)

Femeia din Arkansas, Kathy Shelton, a primit 2.500 de dolari de la un comitet de actiune politica finantat de un aliat al lui Trump, Roger Stone. Intr-un interviu acordat zece ani mai tarziu, Clinton si-a exprimat groaza fata de infractiune, dar a fost inregistrata audio razand despre detaliile procedurale ale cazului.

Victima a acuzat-o ulterior pe actuala candidata democrata ca a incalcat limitele etice, iar in ultimele luni a acordat numeroase interviuri in care a criticat-o pe Clinton.

Cazul lui Shelton a fost citat in presa conservatoare americana ca dovada ca fostul secretar de Stat nu apara interesele femeilor.

Potrivit unor documente financiare, Shelton a primit bani in luna mai din partea Comitetului pentru a Reda Maretia Americii PAC, finantat de Stone, in baza unui contract de munca.

Contactat de AP, Stone a explicat ca femeia a fost platita pentru timpul petrecut acordand interviuri.

FOTO Getty Images

Kathy Shelton (in imagine in timp ce isi ocupa locul la a doua dezbatere televizata) nu a comentat informatiile.

Ea nu este singura femeie platita de Stone pentru a-i critica pe sotii Clinton. La inceputul anului, el a incercat sa stranga bani pentru a achita ipoteca lui Kathleen Willey, care l-a acuzat pe Bill Clinton ca a hartuit-o sexual in perioada in care a lucrat ca voluntar la Casa Alba, in anii '90.

Echipa de campanie a republicanului nu si-a exprimat sustinerea pentru comitetul lui Stone si chiar i-a trimis o scrisoare oficiala prin care i-a cerut sa isi opreasca activitatea. De asemenea, echipa de campanie a negat ca Trump i-ar fi oferit bani lui Willey pentru a plati ipoteca.

O purtatoare de cuvant a lui Trump, Hope Hicks, a admis, insa, ca acesta a platit calatoria Juanitei Broaddrick la dezbatere.

Broaddrick a fost administ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro