Dezvaluiri socante despre Reghecampf:"Era exact cum te-ai duce la scoala si iti da dictare! Neubert facea tot. Si tactica, nu doar pregatire fizica!"

Dezvaluiri socante despre Reghecampf:

A plecat si Spatafora, a venit Lupu Si Ciprian Panait, fost colaborator al lui Laurentiu Reghecampf la Al-Hilal, a povestit ca Thomas Neubert, fost atacant la Energie Cottbus, avea aspiratii mult mai mari legate de cariera sa: "Eu nu sunt omul care sa intervina intre cei doi, dar Thomas Neubert e norocos ca a lucrat cu Laurentiu Reghecampf.

acum 29 luni (6 Mar 2017)

Sezonul regulat s-a incheiat pentru ros-albastri cu o remiza obtinuta pe teren propriu, in fata "lanternei rosii" a Ligii I, ASA Targu-Mures, iar patronul Gigi Becali a rabufnit. Dar nu iau in calcul schimbarea antrenorului inainte de play-off.

Plecarea preparatorului fizic Thomas Neubert la TSKA Sofia, in vara anului trecut, in urma unui conflict cu Laurentiu Reghecampf, pare sa-i fi afectat pe ros-albastri mai mult decat se credea initial. Iar ultimele evolutii ale stelistilor dau apa la moara celor care afirmau ca Thomas Neubert era mai mult decat un simplu preparator fizic. Reghe nu se dezlipea de el", dezvaluia acum doi ani fostul primar al comunei Snagov, Apostol Musat, intr-un interviu acordat ProSport, FC Snagov fiind echipa la care si-a inceput cariera de tehnician Reghecampf, in sezonul 2009-2010.

A plecat si Spatafora, a venit Lupu

Si Ciprian Panait, fost colaborator al lui Laurentiu Reghecampf la Al-Hilal, a povestit ca Thomas Neubert, fost atacant la Energie Cottbus, avea aspiratii mult mai mari legate de cariera sa: "Eu nu sunt omul care sa intervina intre cei doi, dar Thomas Neubert e norocos ca a lucrat cu Laurentiu Reghecampf. Nu poate fi contestata calitatea lui de preparator, dar are probleme de alta natura. El trebuia sa ramana la statutul de preparator fizic si nu sa aspire la mai mult. In prezent, de pregatirea fizica a Stelei se ocupa Marian Lupu, dupa ce inlocuitorul initial al lui Thomas Neubert, Matteo Spatafora, a fost dat afara in iarna. In disputa legata de cat de bine sunt pregatiti fizic stelistii s-a implicat si antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Sumudica. "Eu nu sunt de acord cu remarcile facute de Gigi Becali, nu cred ca este o problema fizica acum la Steaua. Asta e parerea mea, asta-mi spun si jucatorii, am vorbit cu Boldrin si cu De Amorim". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro