DEZVALUIRI RL. Legatura intre Victor Ponta si Claudiu Florica, pus sub acuzare in dosarul Microsoft. Dinu Pescariu este si el implicat

In martie 2003, de exemplu, Asociația a organizat turneul de tenis "APT pentru fairplay", care a fost un uriaș moment de propagandă: au participat tenismenii Florin Segărceanu, Dinu Pescariu, Ion Țiriac, Ilie Năstase, dar și politicienii Cozmin Gușă, Victor Ponta, Mircea Geoană, Gabriel Oprea, Dan Voiculescu și alții.

acum 69 luni (21 Nov 2016)

Jurnalistul Cătălin Prisacariu a dezvăuit in "Romania liberă" o legătură foarte interesantă intre Claudiu Florică și Victor Ponta.

Procurorii DNA au citat luni mai multe persoane in dosarul "Microsoft" , partea in care sunt suspectati și anchetați opt foști ministri.

Citiți detalii despre anchetă in articolul: Dosarul Microsoft, secvența "PSD - mita de 20 de milioane de dolari", se extinde. Hotăran și Artopolescu, foști directori generali la Microsoft, puși sub acuzare, ca și intermediarul Claudiu Florică. O fundație inființată de Ponta a fost sponsorizată de Claudiu Florică" modul cum a sponsorizat Tineretul Social-Democrat" actualul suspect din dosarul Misrosoft, Claudiu Florică. Ponta a evitat și să confirme sau să infirme dacă Florică a sponsorizat Tineretul Social-Democrat in 2004. Azi, insă, avem o probă certă că Ponta a beneficiat de avantaje materiale din partea lui Claudiu Florică, prin intermediul unei asociații fondate de actualul premier in 2002", a explicat Prisacariu in investigația publicată de Romania liberă in octombrie 2014.

Asociația pentru Promovarea Tinerilor fusese inființată ca o anexă a PSD cu scopul aproape declarat de a-i cosmetiza imaginea lui Adrian Năstase in randul tinerilor. Nu intamplător, APT organiza concerte gratuite la care participau cele mai in vogă trupe ale momentului (Holograf, Iris, ASIA, Direcția 5, Candy, Pepe, Bere Gratis, Valahia, Zob, Vița de Vie), meciuri de fotbal intre politicieni și artiști (la care au participat inclusiv Gheorghe Hagi, Rică Răducanu și alți fotbaliști celebri) și alte competiții sportive. In martie 2003, de exemplu, Asociația a organizat turneul de tenis "APT pentru fairplay", care a fost un uriaș moment de propagandă: au participat tenismenii Florin Segărceanu, Dinu Pescariu, Ion Țiriac, Ilie Năstase, dar și politicienii Cozmin Gușă, Victor Ponta, Mircea Geoană, Gabriel Oprea, Dan Voiculescu și alți... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro