DEZVALUIRI. Mercenarii societatii civile. SMECHERII de la Active Watch isi prostesc finantatorii cu un "mecanism de reactie rapida" care functioneaza numai IMPOTRIVA vocilor CRITICE cu PUTEREA. Organizatia promoveaza mesaje IMUNDE la adresa ziaristilor

DEZVALUIRI. Mercenarii societatii civile. SMECHERII de la Active Watch isi prostesc finantatorii cu un

Smecherii de la ActiveWatch au incasat sume uriase obtinute de la finantatori pacaliti ca sustin o asociatie obiectiva care militeaza pentru consolidarea democratiei si care reprezinta interesele tuturor jurnalistilor din Romania.

acum 115 luni (11 Sep 2014)

Limbajul imund, insulta si atitudinea violenta, vizibile de ani intregi in zona propagandei pe care Dan Voiculescu a construit-o cu metodele regimului totalitar au fost preluate si in zona falsei societati civile, unde jurnalistii incomozi si critici cu Puterea sunt agresiv atacati. Redactia noastra a descoperit ca, din 2009, asociatia lui Mircea Toma nu a mai depus nicio reclamatie la Consiliul National al Audiovizualului impotriva Antena 3, desi s-au produs zeci de incalcari grave ale principiilor pentru apararea carora asociatia lui Toma a tocat sute de mii de euro.

Smecherii de la ActiveWatch au incasat sume uriase obtinute de la finantatori pacaliti ca sustin o asociatie obiectiva care militeaza pentru consolidarea democratiei si care reprezinta interesele tuturor jurnalistilor din Romania. Pentru a intelege bine mizele financiare, va spun ca un singur proiect, "Freeex", a beneficiat pana acum de aproximativ 80.000 de euro.

"Reactie rapida" numai cu vocile critice la adresa

Puterii Chiar pe pagina web a ActiveWatch, posibilii finantatori sunt invitati sa doneze bani asociatiei cu urmatoarele argumente: "Donatia ta va sustine in primul rand mecanismul de reactie rapida al ActiveWatch. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro