DEZVALUIRI IN PREMIERA. Fac ei pe durii, dar LOREDANA i-a socat pe baietii de la BUG MAFIA

DEZVALUIRI IN PREMIERA. Fac ei pe durii, dar LOREDANA i-a socat pe baietii de la BUG MAFIA

Cum s-a nascut "Lumea e a mea", superba colaborare dintre artista si baietii rai din Pantelimon In documentarul Never Eding Story - Loredana la Sala Palatului, care va fi difuzat in premiera la TIFF la sfarsitul acestei saptamani, spectatorii vor descoperi povestea amuzanta a debutului colaborarii dintre jurata de la Vocea Romaniei si trupa BUG Mafia, la sfarsitul anilor 90.

acum 58 luni (2 Jun 2016)

Cum s-a nascut "Lumea e a mea", superba colaborare dintre artista si baietii rai din Pantelimon

In documentarul Never Eding Story - Loredana la Sala Palatului, care va fi difuzat in premiera la TIFF la sfarsitul acestei saptamani, spectatorii vor descoperi povestea amuzanta a debutului colaborarii dintre jurata de la Vocea Romaniei si trupa BUG Mafia, la sfarsitul anilor 90. "Aflasem de BUG Mafia de la o prietena care imi pusese sa ascult un cantec la telefon. Si i s-a parut intr-adevar nebuneasca ideea mea, dar ne-am intalnit la un studio in centru, la Tandarica, si am facut piesa impreuna" povesteste Loredana in film.

In documentarul care urmareste munca din spatele concertelor spectaculoase ale Loredanei, artista mai face cateva precizari despre trupa impreuna cu care a scris istorie in muzica in anii 90, cu piesa "Lumea e a mea", primul mix intre muzica pop si hip hop din Romania. "Si ei sunt artisti care ard, nu au niciun fel de oprelisti pe scena, de fiecare data dau totul, iar momentul cu ei in show-ul Dragoste de la Sala Palatului in 2012 a fost incredibil de puternic". Citeste si:

+PANICA la VOCEA ROMANIEI. "Chemati Salvarea, m-au luat

+Delia, aparitie XXX in concertul de la Sala Palatului! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro