Dezvaluiri facute de Gigi Becali: "In puscarie am mancat cu tacamuri de aur, iar militenii imi maturau prin celula"

Dezvaluiri facute de Gigi Becali:

Pe de alta parte, patronul echipei de fotbal Steaua Bucuresti recunoaste ca situatia sa a fost una favorabila si ca exista multe nume grele care au probleme dupa gratii.

acum 41 luni (29 Mar 2017)

Intr-o interventie la Romania TV, Becali a precizat ca banii si faima l-au ajutat sa-si creeze conditii chiar foarte bune dupa gratii.

Pe de alta parte, patronul echipei de fotbal Steaua Bucuresti recunoaste ca situatia sa a fost una favorabila si ca exista multe nume grele care au probleme dupa gratii. Unul dintre acestia este Victor Becali, varul sau, despre care spune ca "sta intr-o celula de 14 condamnati si nici nu putea sa iasa foarte mult. Nu poate beneficia de un regim deschis pentru ca exista teama ca va fi pozat sau filmat si imaginile cu el vor aparea in presa".

Contactati de Ziare.com reprezentantii penitenciarului Poarta Alba au negat vehement informatiile oferite de patronul Stelei. "In ceea ce priveste declaratia referitoare la vesela folosita, configuratia patului si anumite servicii oferite de catre personalul aflat in serviciul de paza si supraveghere, acestea nu au niciun suport in realitate", au declarat repezentantii peniteniarului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro