Dezvaluiri din viata intima a lui Cristiano Ronaldo: "Am facut amor salbatic chiar sub ochii logodnicei lui, Irina Shayk"

Dezvaluiri din viata intima a lui Cristiano Ronaldo:

Amal Saber, o marocanca de 26 de ani, a dezvaluit presei aventura pe care a avut-o in dormitorul lui Cristiano Ronaldo, in urma cu doi ani, pe cand portughezul era cu fosta sa logodnica, rusoaica Irina Shayk.

acum 99 luni (5 Mar 2016)

Amal Saber, o marocanca de 26 de ani, a dezvaluit presei aventura pe care a avut-o in dormitorul lui Cristiano Ronaldo, in urma cu doi ani, pe cand portughezul era cu fosta sa logodnica, rusoaica Irina Shayk. M-a dus in dormitor si m-a trantit pe pat, am baut sampanie de pepene si am facut amor salbatic pana la 5 dimineata. Totul sub privirile logodnicei lui Irina Shayk, care ne privea dintr-o fotografie, de pe noptiera", a povestit Amal, care pare sa fi fost motivul despartirii lui Ronaldo de Irina Shayk.

CR 7 a fost o perioada innebunit dupa Amal Saber, facand multe vizite in Maroc, sub pretextul ca merge la prietenul sau luptator Badr Hari. Apoi, cand irina Shayk a realizat ca e ceva suspect la mijloc, Ronaldo i-a blocat numarul de telefon marocancei, rupand orice legatura cu ea, dar chiar si asa logodnica rusoaica a decis sa se desparta de el. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro