DEZVALUIRI de la Palat. Printesa Diana ar fi amenintat-o cu moartea pe Camilla Parker Bowles. "Am trimis oameni sa te ucida"

DEZVALUIRI de la Palat. Printesa Diana ar fi amenintat-o cu moartea pe Camilla Parker Bowles.

Ea a povestit despre petrecerile dezlantuite la care a participat Harry, despre tensiunile cu familia Middleton si despre numeroasele sale flirturi, iar duminica despre "educatia toxica" care i-a marcat viata.

acum 75 luni (9 Sep 2014)

Printesa Diana ar sunat-o pe Camilla Parker Bowles in mijlocul noptii pentru a o ameninta ca a trimis pe cineva sa o ucida, sustine Penny Junor, o biografa a familiei regale britanice.

Potrivit acesteia, Diana vedea conspiratii peste tot si trimitea mesaje anonime mai multor persoane, printre care secretarul ei privat, Patrick Jephson, sau lui Tiggy Legge-Bourke, ingrijitoarea angajata de Printul Charles pentru a avea grija de copii dupa despartirea lor.

Se pare ca Penny Junor va face in curand dezvaluiri si despre viata agitata a printului Harry care va implini saptamana viitoare 30 de ani. Ea a povestit despre petrecerile dezlantuite la care a participat Harry, despre tensiunile cu familia Middleton si despre numeroasele sale flirturi, iar duminica despre "educatia toxica" care i-a marcat viata. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro