Dezvaluiri: Cum au picat negocierile dintre Nicusor Dan si PNL

Dezvaluiri: Cum au picat negocierile dintre Nicusor Dan si PNL

"M-am dus ieri la sediul USB pentru a incerca, inca o data, sa-l conving pe candidatul lor de necesitatea ca, in urma unui sondaj - de orice tip, realizat de oricine - candidatul mai slab clasat sa se retraga din cursa pentru Bucuresti.

acum 98 luni (31 May 2016)

Liberalii nu au reusit sa-l convinga pe Nicusor Dan sa accepte retragerea din cursa electorala.

"M-am dus ieri la sediul USB pentru a incerca, inca o data, sa-l conving pe candidatul lor de necesitatea ca, in urma unui sondaj - de orice tip, realizat de oricine - candidatul mai slab clasat sa se retraga din cursa pentru Bucuresti. Am fost insotita de un coleg si de un sociolog, care ar fi urmat sa fie reprezentantul nostru la efectuarea sondajului, daca se agrea solutia politica. Ne-am intalnit cu Nicusor Dan, cu un sociolog care ar fi reprezentat USB in realizarea sondajului si un membru din staff-ul electoral al candidatului.

"Parerea lor a fost ca electoratul pe care il reprezinta nu ar intelege o eventuala retragere a lui Nicusor Dan, chiar si clasat in urma lui Catalin Predoiu. Nu inteleg de ce isi doresc atat de mult locul trei dar, de astazi inainte, ne vom lupta doar noi pentru un Bucuresti care sa nu devina o anexa a comunelor limitrofe din judetul Ilfov", a adaugat Gorghiu.

AFLA MAI MULTE INFORMATII DE CULISE OBTINUTE DE EVZ DESPRE NEGOCIERILE PNL-NICUSOR DAN Citeste si:

+Candidat la PRIMARIA Codlea, BATUT pentru ca a PROTESTAT impotriva muncitorilor ...

+Viceprimarul din Corbeanca a fost gasit VIU pe un CAMP din apropierea unui ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro