Dezvaluire: Terenul de sub cartierul ANL din Voluntari, executat de un "rege al asfaltului"

Cateva zeci de familii care si-au construit case pe terenuri concesionate de la Primaria Voluntari s-au trezit executate silit de firma Romstrade.

acum 38 luni (1 Sep 2016)

Cateva zeci de familii care si-au construit case pe terenuri concesionate de la Primaria Voluntari s-au trezit executate silit de firma Romstrade. Motivul: un contract de lucrari publice pe care institutia condusa de Florentin Pandele nu l-ar fi platit. Femeia a contractat un credit ipotecar cu ajutorul caruia urma sa i se construiasca o casa prin Agentia Nationala pentru Locuinte, in cartierul "Henri Coanda" din Voluntari. Terenul de sub casa urma sa-l primeasca in concesiune pe o perioada de 99 ani, dupa finalizarea constructiei. Acesta este deja executat silit de catre Societatea Civila Profesionala de Exe-cutori Judecatoresti "Dobra, Cosoreanu&Asociatii". Motivul: o datorie de peste 51 de milioane lei, pe care Primaria Voluntari o are de achitat catre firma Romstrade SRL, pentru lucrari de utilitate publica.

Cititi dezvaluirea integrala in ziarul print de joi, disponibil la toate chioscurile de difuzare a presei! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro