Dezvaluire socanta a lui Gigi Becali: "DNA-ul asculta telefoanele a doi jucatori din play-off"

Dezvaluire socanta a lui Gigi Becali:

Toata lumea are ambitie sa joace meciurile astea ca sa demonstreze ca sunt de onoare si ca au valoare. Sa inteleaga unul de la ASA si unul de la Pandurii ca sunt vizati si ascultati cu toate mijloacele tehnice!

acum 60 luni (20 Apr 2016)

Latifundiarul din Pipera a lasat sa se inteleaga ca ar fi vorba despre Marius Constantin (ASA Targu Mures) si Cristian Sapunaru (Pandurii Targu Jiu).

"Cred ca nimeni nu-si permite sa faca blaturi. Daca cineva incearca la ora asta sa faca aranjamente, daca bat apropouri.. ca te aduc la mine, ca te duc in Liga Campionilor...

Nu cred ca cineva se poate da la o parte. De la ASA e un singur jucator care ar avea dusmanie pe Steaua, Marius Constantin. Trebuie sa aiba grija sa nu vorbeasca tampenii cu alti jucatori. Le transmit ca sa inteleaga ei si toata lumea ca DNA-ul e cu ochii pe meciurile care mai sunt.

Toata lumea are ambitie sa joace meciurile astea ca sa demonstreze ca sunt de onoare si ca au valoare. Dar nu cred ca pune botul nimeni.

Mai e un jucator de la Pandurii care e ascultat cu toate mijloacele tehnice! Stiu niste lucruri si le stiu sigur pentru ca mi le-au spus unii oameni. Sa inteleaga unul de la ASA si unul de la Pandurii ca sunt vizati si ascultati cu toate mijloacele tehnice! Nu acuz, ca nu vreau cearta, dusmanie. Eu vreau pace si le atrag atentia sa fie linistiti. Cea mai mare incredere o am in ASA Targu Mures", a spus Becali la Sport.ro. Cine sunt MOGULII MEDIA ce urmau sa primeasca 50.000 de ...

+ANA MARIA PRODAN, limbaj de MAHALA pe FACEBOOK. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro