Dezvaluire Romania Libera: Primarul Daniel Florea a demarat operatiunea "Alimente pentru PSD"! | FOTO+VIDEO

Sute de oameni nevoiasi, din cartierul bucurestean Ferentari, au primit pachete cu produse alimentare de la Primaria Sector 5, condusa de primarul PSD Daniel Florea. Potrivit MAI, campania "Alege sa fii corect" a fost realizata fara costuri suplimentare de la bugetul de stat sau din alte surse de finantare, montajul video, editarea si tiparirea fiind realizate cu resurse umane si financiare proprii.

acum 82 luni (8 Dec 2016)

Sute de oameni nevoiasi, din cartierul bucurestean Ferentari, au primit pachete cu produse alimentare de la Primaria Sector 5, condusa de primarul PSD Daniel Florea. Martorii sustin ca unul dintre consilierii primariei le-a explicat celor care asteptau la coada sa primeasca ajutoarele ca acestea au fost acordate de primarul Daniel Florea.

Marea imparteala a avut loc la fostul sediu al centrului de plasament Sfanta Ana, din spatele scolii gimnaziale nr. In legatura cu aceste aspecte am incercat sa obtinem un punct de vedere de la primarul Daniel Florea, dar avea telefonul inchis.

Pachetele cu alimente contin doua sticle de ulei, zahar, faina, o punga de paste si mai multe conserve.

"Alege sa fii corect"

In paralel Ministerul Afacerilor Interne desfasoara o campanie care a ca scop promovarea corectitudinii, legalitatii si responsabilitatii procesului electoral la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

In cadrul acestei campanii, MAI a realizat un spot video, 22.000 afise si 10.000 de pliante care s-au distribuit la nivel national, incepand cu data de 11 noiembrie, odata cu debutul campaniei electorale.

Afisele de promovare sunt postate la sediul sectiilor de votare precum si in locuri unde exista trafic intens de persoane, astfel incat mesajul sa ajunga la cat mai multi cetateni. Potrivit MAI, campania "Alege sa fii corect" a fost realizata fara costuri suplimentare de la bugetul de stat sau din alte surse de finantare, montajul video, editarea si tiparirea fiind realizate cu resurse umane si financiare proprii. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro