DEZVALUIRE EXCLUSIVA. Politiciana care trage sforile in Orsova: De la autocarele PSD pentru alegerea judecatorului Popescu in CSM, la frauda fiicei lui Duicu la BAC

Legăturile profesoarei Stoinel - președintă a femeilor PSD cu magistrați In mai 2014, cand s-au desfășurat alegeri la CSM, profesoara Mirela Raluca Stoinel era directoarea liceului sportiv "Traian Lalescu" și, la "rugămintea" superiorului ei de partid, Constantin Popescu, președintele PSD Orșova, și a magistratului Adrian Curelea, pe atunci președinte al Judecătoriei Orșova, le-ar fi pus la dispoziție autocarul școlii pentru transportarea judecătorilor la Curtea de Apel Craiova, cu scopul de a se realiza cvorumul care l-ar fi propulsat in CSM pe judecătorul Norel Popescu. Citește și: Cazul Duicu: a fost deschisă Cutia Pandorei Ar mai fi de precizat că in dosarul DNA apare inclusiv judecătorul Norel Popescu, acum membru CSM, pe postura de sfătuitor al lui Duicu pentru a caștiga procesul de incompatibilitate cu ANI (proces caștigat de Duicu). N-ar fi de mirare dacă procurorii, care supraveghează ancheta penală, nu vor găsi probe "care să dovedească frauda", pentru că, nu-i așa, procurorii de la Parchetul Judecătoriei Orșova sau ai Parchetului Tribunalului Mehedinți sunt subordonați ierarhic și, oricată bunăvoință ar avea, dacă n-au putut ridica telefonul elevei și dacă se confirmă și faptul că au fost oprite camerele de filmat din timpul examenului, n-ar fi prea greu să se claseze dosarul.

acum 53 luni (9 Jul 2015)

Profesoara Mirela Raluca Stoinel, fostă directoare a Liceului "Traian Lalescu" din Orșova și numită, in 2013, președintă a organizației de femei a PSD Orșova, este suspectată că i-ar fi dictat Adinei Duicu (foto), prin telefon, rezolvarea subiectelor la recenta sesiune a Bacalaureatului.

Adina Duicu este fiica baronului Adrian Duicu, fost președinte al PSD Mehedinți și vicepreședinte al PSD, arestat preventiv anul trecut pentru, intre altele, trafic de influență din biroul premierului Victor Ponta. Așa ar putea fi interpretate documentele aflate pe rolul unei acțiuni disciplinare legate de alegerea magistratului Norel Popescu in CSM cu "autocarul PSD", acte deținute de "Romania liberă".

Citește și: EXPLOZIV: Judecătorul lui DUICU, "votat" pentru CSM cu autocarul PSD, primește cadou de la SENAT un mandat de șase ani!

Legăturile profesoarei Stoinel - președintă a femeilor PSD cu magistrați

In mai 2014, cand s-au desfășurat alegeri la CSM, profesoara Mirela Raluca Stoinel era directoarea liceului sportiv "Traian Lalescu" și, la "rugămintea" superiorului ei de partid, Constantin Popescu, președintele PSD Orșova, și a magistratului Adrian Curelea, pe atunci președinte al Judecătoriei Orșova, le-ar fi pus la dispoziție autocarul școlii pentru transportarea judecătorilor la Curtea de Apel Craiova, cu scopul de a se realiza cvorumul care l-ar fi propulsat in CSM pe judecătorul Norel Popescu.

După alte surse, autocarul ar fi aparţinut unui om de afaceri din apropierea preşedintelui PSD local Constantin Popescu şi a profesoarei-presedintă PSD de femei Stoinel. Baronul PSD Duicu tăia și spanzura in Mehedinți, bazandu-se pe influențele sale la Guvern, la Ministerul de Interne și la Ministerul Public

Scopul a fost realizat, scorul departajării de următorul candidat fiind foarte mic, de doar 13 voturi. Curelea susținea (in interceptările DNA din dosarul Duicu Adrian) că... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro