Dezertarea lui Ponta devoaleaza cele trei tabere din PSD

Dezertarea lui Ponta devoaleaza cele trei tabere din PSD

Nemultumiti de puterea pe care presedintele PSD Victor Ponta i-a oferit-o premierului interimar Gabriel Oprea, tot mai multi social-democrati avertizeaza cu iesirea de la guvernare, in timp ce altii il ameninta chiar pe seful partidului. Barbatii de stat care conduc Romania trebuie sa o faca din carut, din carje, asa cum au facut-o toti barbatii de stat ai acestei lumi Marian Oprisan, seful CJ Vrancea Desi discursurile lor sunt similare pana la un punct, Dragnea si Oprisan, singurii care ii pot ameninta scaunul lui Ponta in PSD, au agende diferite in sanul partidului. Pe de o parte, Liviu Dragnea ar putea vana functia de lider al partidului invocand iesirea de la guvernare, mai ales ca el, personal, nu mai are nimic de pierdut daca PSD trece in Opozitie, dupa ce a demisionat din Guvern si din functiile detinute in partid.

acum 56 luni (28 Jun 2015)

Nemultumiti de puterea pe care presedintele PSD Victor Ponta i-a oferit-o premierului interimar Gabriel Oprea, tot mai multi social-democrati avertizeaza cu iesirea de la guvernare, in timp ce altii il ameninta chiar pe seful partidului. Astfel, dupa ce UNPR-ul condus de Oprea a anuntat ca ar vota in favoarea lui Mihai-Razvan Ungureanu, nominalizat la sefia Serviciului de Informatii Externe, Liviu Dragnea a pornit intr-un turneu prin tara, cu prilejul caruia fostul numar doi din PSD a lansat in spatiul public varianta iesirii partidului de la guvernare.

In fata ofensivei baronilor, presedintele interimar al PSD, ministrul Muncii Rovana Plumb, a facut apel la calm, a insistat ca social-democratii trebuie sa ramana la guvernare si a promis ca partidul nu va lua decizii importante in absenta lui Ponta. Dragnea, in turneu

In lipsa lui Victor Ponta, coordonatorul politic al partidului, Liviu Dragnea a facut un tur de forta al organizatiilor din teritoriu si le-a explicat pesedistilor cum absenta sefului de partid a provocat dezorientare si tulburari in formatiune. Dragnea, care a demisionat recent din Guvern, dar si din functia de presedinte executiv al partidului, a insistat ca PSD nu poate vota in favoarea numirii lui Ungureanu la SIE si a vorbit despre tensiunile din coalitie. Orice s-ar intampla, PSD este un partid puternic si cu cele mai bine definite structuri, de aceea se tot incearca distrugerea sa", a mai spus el.

Nu putem sa aflam de la televizor cum sa votam pentru anumite proiecte

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD Discurs similar, mize diferite

Seful CJ Vrancea Marian Oprisan a parut ca impartaseste opinia lui Dragnea. Barbatii de stat care conduc Romania trebuie sa o faca din carut, din carje, asa cum au facut-o toti barbatii de stat, politicieni ai acestei lumi.

Barbatii de stat care conduc Romania trebuie s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro