DEZASTRU pentru gimnastica romaneasca! Nationala masculina A RATAT calificarea la Jocurile Olimpice. ASTAZI vor participa "tricolorele"

DEZASTRU pentru gimnastica romaneasca! Nationala masculina A RATAT calificarea la Jocurile Olimpice. ASTAZI vor participa

Reprezentativa masculina de gimnastica a Romaniei nu va participa la JO de la Rio, dupa ce, ieri, s-a clasat doar pe locul al cincilea la turneul de recalificare.

acum 89 luni (17 Apr 2016)

Reprezentativa masculina de gimnastica a Romaniei nu va participa la JO de la Rio, dupa ce, ieri, s-a clasat doar pe locul al cincilea la turneul de recalificare.

Ieri, la Rio de Janeiro, nationala masculina a terminat cu un total de 344,148 puncte, si, initial, se clasase pe locul al treilea. Insa, la finalul zilei, "tricolorii" au cazut pe locul 5, fiind devansati de Olanda (347,444 de puncte) si Franta (346,583). Doar primele patru echipe au obtinut biletele pentru Jocurile de la Rio.

Pentru Romania au concurat Marian Dragulescu, Marius Berbecar, Cristian Bataga, Andrei Muntean, Vlad Cotuna si Andrei Ursache. Marian Dragulescu este singurul gimnast roman calificat la JO, dupa medalia de argint cucerita la Campionatele Mondiale. Canada 330,626

Astazi vor concura gimnastele "tricolore", in acelasi turneu preolimpic, de la ora 15:30 (in direct la Sport.ro). Romania este reprezentata de Catalina Ponor, Diana Bulimar, Anamaria Ocolisan, Silvia Zarzu, Dora Vulcan, Andreea Iridon si Maria Holbura (rezerva), antrenori fiind Lucian Sandu, Adela Popa si Maria Fumea.

+SCANDALUL ANULUI LA VOCEA ROMANIEI.

+A participat la doua OLIMPIADE, dar s-a CONSACRAT ca un temut INTERLOP. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro