Deutsche Welle: Se pregateste statul de drept pentru o executie sumara

Deutsche Welle: Se pregateste statul de drept pentru o executie sumara

Al doilea, plasat de un coleg in randul "hienelor de presa", ii numara hormonii restanti lui Mihai Sora, revoltat fiind nu doar de longevitatea uimitoare a victimei sale, ci mai cu seama de remarcabila participare la protestele de strada a unui ganditor care apucase sa semneze carti nepieritoare inainte ca el insusi sa inceapa sa-si ude scutecele. Or, cu astfel de sustineri si cu asemenea junete intr-o biografie plina de plecaciuni in fata ciumei rosii e greu, daca nu imposibil sa nu te enerveze pana la incandescenta tineretea mentala si rezilienta la poltronerie, hotie si tiranie PSD-ist/ALDE-ista, manifestate de un filosof de peste 100 de ani.

acum 85 luni (15 Mar 2017)

>

Se pregateste, pentru o executie sumara, cu sau fara OUG 13/14, statul de drept. Armele care i s-au permis, ca infractor, sa le detina, ii sunt utile parlamentarului PSD-ist, spre a tinti in multimea de protestatari inca nestriviti de mineriade. Prosti fiind, de vreme ce #rezista aiurea, nu "merita" ei oare sa fie luati la ochi, asa cum ii lua si Vadim candva, cand, nelustrat la timp, publica in 1990 o lista cu 10 intelectuali care, in opinia lui, trebuiau impuscati?

Nu recidiva el, dupa un sfert de veac, spre a largi lista si a i-l adauga pe HR Patapievici?

Sursa iritarii parlamentarului AKM e hranita de cam acelasi soi de insi starnind si furii de ortaci gen Cozma. Sa lase cinstita, justitiara, desteapta si cultivata elita a lui Dragnea, Tariceanu si compania plagiatoare sa le ghilotineze democratia, sa matraseasca studentimea si sa-i mitralieze viitorul, expulzand tara, in folosul Rusiei, din UE. Nu lasa ei tarisoara prada colonizarii de catre Soros si Ciolanis, desi ea trebuie salvata prin urgenta repesedizare si deci golita de potentialii emigranti, tineri prea luminosi, liberi si bascaliosi, daca n-au norocul sa fie si frumosi, ca sa placa mitralierei noastre? Marele vanator de mistreti si trofee a avut totusi modestia notabila de a nu atrage atentia ca el insusi poate concura si castiga lesne, la oricare din categorii.

Al doilea, plasat de un coleg in randul "hienelor de presa", ii numara hormonii restanti lui Mihai Sora, revoltat fiind nu doar de longevitatea uimitoare a victimei sale, ci mai cu seama de remarcabila participare la protestele de strada a unui ganditor care apucase sa semneze carti nepieritoare inainte ca el insusi sa inceapa sa-si ude scutecele.

Filosoful roman, intors din patriotism, in ciuda comunistilor, din Franta, in 1947, pe cand altii o paraseau grabiti, si-a conceput parte din opera sa, memorabila, cu decenii inainte ca "maestrul" sa fie elogiat in "Saptamana", ziarul Securitatii... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro