Detaliile surprinzatoare pe care le-au aflat femeile despre partenerii lor, dupa casatorie

Detaliile surprinzatoare pe care le-au aflat femeile despre partenerii lor, dupa casatorie

La inceput ea a crezut ca este nevinovat si a vrut sa-l ajute cand a fost acuzat, dar in scurt timp si-a dat seama ca o mintise ani de zile si toate acuzatiile formulate la adresa lui erau de fapt adevarate.

acum 63 luni (28 Dec 2015)

De exemplu, Moya spune ca si-a vazut sotul cum doarme abia dupa ce s-a casatorit cu el. Treva se plange ca timp de cateva luni cat a stat cu partenerul ei, acesta s-a purtat exemplar. Dupa casatorie insa, el a inceput sa ragaie si sa traga parturi foarte des, fara sa-i pese daca pe ea o deranjeaza acest lucru.

O alta femeie a descoperit abia dupa un an de casnicie ca sotul ei sufera de sindromul picioarelor nelinistite. In toiul noptii, el incepe sa dea din picioare in pat si o loveste fara sa-si dea seama, iar singura solutie este sa-l trezeasca.

Un alt barbat i-a marturisit sotiei sale, la scurt timp dupa casatorie, ca este dependent de cozonac. Astfel, i-a cerut si ei sa prepare acest desert, pe care il adora de cand mama lui incepuse sa-i faca asa ceva. Din fericire, femeia a reusit sa invete si ea cum se face un cozonac si astfel i-a facut pe plac barbatului. La inceput ea a crezut ca este nevinovat si a vrut sa-l ajute cand a fost acuzat, dar in scurt timp si-a dat seama ca o mintise ani de zile si toate acuzatiile formulate la adresa lui erau de fapt adevarate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro