Detaliile megacontractului oferit de HCM Baia Mare, din bani publici, Cristinei Neagu. Ce a decis jucatoarea

Detaliile megacontractului oferit de HCM Baia Mare, din bani publici, Cristinei Neagu. Ce a decis jucatoarea

www.actualmm.ro a prezentat in exclusivitate oferta completa inaintata Cristinei Neagu: Domnisoara Cristina Neagu, Domnule Farkas Matyas (agent sportiv n.r.), Club Sportiv Minaur Baia Mare, infiintat in iulie 2015 de Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare si Consiliul Local, este un club de drept public al orasului ce se doreste a fi un model de management si o organizare moderna. De asemenea, propunem infiintarea Academiei Internationale de Handbal "Cristina Neagu", care ar urma sa fie administrata de sportiva, dar finantata prin contract timp de 15 ani de catre club.

acum 98 luni (12 Jan 2016)

Neagu, aflata sub contract cu Buducnost Podgorica, detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, a fost cautata de Gyor, Rostov pe Don si CSM Bucuresti, dar cea mai mare oferta a facut HCM Baia Mare. www.actualmm.ro a prezentat in exclusivitate oferta completa inaintata Cristinei Neagu:

Domnisoara Cristina Neagu, Domnule Farkas Matyas (agent sportiv n.r.), Club Sportiv Minaur Baia Mare, infiintat in iulie 2015 de Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare si Consiliul Local, este un club de drept public al orasului ce se doreste a fi un model de management si o organizare moderna. Acest club va prelua echipele de handbal ale clubului privat HCM Baia Mare care sunt inscrise in ligile de handbal feminin si masculin. Prioritatea noastra este sa consolidam echipa de handbal feminin pentru a avea sansa ca in anul 2017 sa castigam Liga Campionilor. Avem astfel onoarea de a face urmatoarea oferta estimativa pentru domnisoara Neagu:

1.Salariu de 264.000 net/an, respectiv 22.000 de euro net/luna. De asemenea, propunem infiintarea Academiei Internationale de Handbal "Cristina Neagu", care ar urma sa fie administrata de sportiva, dar finantata prin contract timp de 15 ani de catre club. Minaur si-ar asuma responsabilitatea de a asigura o finantare anuala care sa asigure buna functionare si dezvoltare,sediul aferent, sala de sport si cazare pentru sportivi, dedicate special pentru academie. Aceasta academie s-ar putea axa pe grupe de copii si juniori, promovarea handbalului in scoli, cursuri pentru antrenori, pentru manageri sportivi, pentru agenti, pentru preparatori fizici si fizioterapeuti. Academia ar putea de asemenea sa dezvolte si un centru de recuperare pentru sportivii accidentati sau care au suferit interventii chirurgicale. Cristina Neagu ar avea posibilitatea de a dezvolta ulterior astfel de centre oriunde ar avea oportunitatea. Mentionam ca in functie de raspunsul sportivei, vom supune atentiei Consiliu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro