DETALII MACABRE ies la iveala despre CRIMA in care este implicat fiul celui considerat MANA DREAPTA a lui PUTIN

DETALII MACABRE ies la iveala despre CRIMA in care este implicat fiul celui considerat MANA DREAPTA a lui PUTIN

Tanarul, anchetat pentru uciderea mamei sale, a povestit ca si-a strangulat mama cu cablul unui incarcator timp de o jumatate de ora, dupa ce aceasta i-ar fi dat niste pastile si ar fi incercat sa intretina relatii sexuale cu el.

acum 88 luni (6 May 2016)

Fiul oligarhului rus, in varsta de 19 ani, este acuzat ca si-a ucis mama intr-o camera de hotel, in luna decembrie a anului trecut.

Tanarul, anchetat pentru uciderea mamei sale, a povestit ca si-a strangulat mama cu cablul unui incarcator timp de o jumatate de ora, dupa ce aceasta i-ar fi dat niste pastile si ar fi incercat sa intretina relatii sexuale cu el. Dupa ce a strangulat-o, acesta ar fi lovit-o in fata de 20 de ori.

Tanarul a mai povestit ca un al motiv pentru care si-a ucis mama a fost "sa scoata diavolul din ea". Anastasia Novikova-Sosina, in varsta de 44 de ani, a fost gasita fara suflare in camera unui hotel din Kazan, relateaza stirileprotv.ro.

+Profesorul universitar care a UCIS o femeie in urma cu 18 ani a fost scos in ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro