Detalii halucinante despre asasinarea unui roman pe strazile Londrei. Mobilul crimei, familiar lumii interlope: 100 de prostituate "hacker"

Detalii halucinante despre asasinarea unui roman pe strazile Londrei. Mobilul crimei, familiar lumii interlope: 100 de prostituate

Ziaristii britanici vorbesc despre un adevarat plan de management stabilit de interlopi, care au stabilit reguli precise privind teritoriul, tipul de afaceri ilegale derulate si plata taxelor de protectie. Politia a fost alertata de locuitorii zonei, care au povestit ca, in jurul orei 1.00 a zilei de duminica, victima a fost inconjurata de opt indivizi, toti cu cagule si inarmati cu bate de baseball, care l-au lovit fara mila minute in sir. Exista in posesia oamenilor legii mai multe imagini filmate de camerele de supraveghere din zona, insa calitatea acestora nu este foarte buna, iar misiunea anchetatorilor este ingreunata si de faptul ca agresorii purtau masti.

acum 27 luni (24 Nov 2017)

Potrivit presei din Regatul Unit, care citeaza surse din cadrul anchetei, Serbu ar fi fost unul dintre liderii importanti ai lumii interlope ce controleaza traficul de droguri si prostitutia in Londra.

Ziaristii britanici vorbesc despre un adevarat plan de management stabilit de interlopi, care au stabilit reguli precise privind teritoriul, tipul de afaceri ilegale derulate si plata taxelor de protectie. Se sugereaza inclusiv ca in "combinatie" ar fi fost si o serie de politisti londonezi, care protejau contra unor sume de bani "afacerile" interlopilor.

Romanul Sorin Serbu a fost ucis in noaptea de 11 spre 12 noiembrie 2017, pe strazile Londrei, de catre o banda de indivizi mascati (se pare ca agresorii sunt tot romani) inarmati cu bate. El era nascut in Braila, insa de cativa ani se stabilise in Galati, unde era casatorit si avea un copil in varsta de zece ani. Potrivit unor informatii neoficiale, el si-ar fi schimbat domiciliul tocmai din cauza unor conflicte pe care le avea cu o serie de indivizi din lumea interlopa din Braila, care-i cerusera taxe de protectie. Politia a fost alertata de locuitorii zonei, care au povestit ca, in jurul orei 1.00 a zilei de duminica, victima a fost inconjurata de opt indivizi, toti cu cagule si inarmati cu bate de baseball, care l-au lovit fara mila minute in sir.

Politistii l-au gasit pe Sorin Serbu intr-o balta de sange si l-au dus la spital, insa dupa circa o ora si jumatate acesta a decedat din cauza ranilor foarte grave la cap. Este vorba despre un barbat de nationalitate romana, care are 27 de ani, dar care a refuzat categoric sa recunoasca faptul ca ar avea legatura cu asasinatul.

Exista in posesia oamenilor legii mai multe imagini filmate de camerele de supraveghere din zona, insa calitatea acestora nu este foarte buna, iar misiunea anchetatorilor este ingreunata si de faptul ca agresorii purtau masti.

De altfel, romanul de 27 de ani a fost retinut tocmai pen... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro