Detalii emotionante din viata privata a lui Avicii: DJ Avicii avea o iubita secreta si era "tata vitreg"

Detalii emotionante din viata privata a lui Avicii: DJ Avicii avea o iubita secreta si era

Modelul Tereza Kacerova a publicat o scrisoare deschisa emotionanta pe contul sau de Instagram, in care a dezvaluit ca ea si DJ-ul suedez, care a murit la varsta de 28 de ani, planuiau sa intemeieze o familie si sa aiba proprii copii, noteaza. Postarea sa vine la scurt timp dupa o scrisoare deschisa din partea familiei artistului, in care aceasta preciza ca DJ-ul, in varsta de 28 de ani, "nu a mai putut rezista" si "isi dorea pacea", sugerand ca artistul s-ar fi sinucis: "Dragul nostru Tim a fost un cautator, un suflet artistic fragil care cauta raspunsuri la intrebarile existentiale ale vietii.

acum 70 luni (28 Apr 2018)

Modelul Tereza Kacerova a publicat o scrisoare deschisa emotionanta pe contul sau de Instagram, in care a dezvaluit ca ea si DJ-ul suedez, care a murit la varsta de 28 de ani, planuiau sa intemeieze o familie si sa aiba proprii copii, noteaza. Tanara a postat, de asemenea, un filmulet cu fotografii din momentele petrecute impreuna, in care se poate remarca relatia apropiata dintre Avicii, pe numele real Tim Bergling, si fiul sau, Lucas, noteaza Agerpres.

FOTO Instagram Modelul ofera numeroase detalii despre timpul petrecut impreuna cu Avicii si despre planurile lor de viitor: "Am fost intotdeauna foarte decisa sa pastrez relatia noastra privata deoarece doream sa fie a noastra si doar a noastra nu voiam sa fac parte din acea nebunie. Acum sper ca isi va aminti viata traita alaturi de tine.

DJ Avicii alaturi de fiul modelului Kacerova FOTO Instagram FOTO Instagram Kacerova este model de origine ceha, care a crescut in Vermont ( SUA) si a aparut in videoclipul hitului lui Maroon 5, "Maps", din 2014. In decembrie anul trecut, ea a postat o imagine a fiului ei, alaturi de Avicii, decorand un pom de Craciun. Postarea sa vine la scurt timp dupa o scrisoare deschisa din partea familiei artistului, in care aceasta preciza ca DJ-ul, in varsta de 28 de ani, "nu a mai putut rezista" si "isi dorea pacea", sugerand ca artistul s-ar fi sinucis: "Dragul nostru Tim a fost un cautator, un suflet artistic fragil care cauta raspunsuri la intrebarile existentiale ale vietii. A vrut sa gaseasca un echilibru in viata pentru a fi fericit si pentru a putea sa faca ceea ce iubeste cel mai mult - muzica... Presa internationala a speculat inca de la bun inceput aceasta posibiltate, mai ales ca nici pana acum nu s-a stabilit concret cauza mortii lui Avicii sau circumstantele in care s-a petrecut.

DJ-ul suedez Avicii a murit vineri, 20 aprilie 2018, la varsta de 28 de ani. Citeste si: "Le-am spus ca o sa mor": Avicii, fortat de manageri sa continue concertele, in ciuda avert... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro