DETALII COMPLETE despre FINALISTI. Cine este CASTIGATORUL DIN ACEST SEZON la Vocea Romaniei?

DETALII COMPLETE despre FINALISTI. Cine este CASTIGATORUL DIN ACEST SEZON la Vocea Romaniei?

In finala de vineri, la Vocea Romaniei, doar 3 antrenori au sanse sa castige competitia : Smiley, prin concurentii Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, Tudor Chirila reprezentat de Cristina Balan si Marius Moga datorita lui Tomi Weissbuch.

acum 57 luni (15 Dec 2015)

Schimbari majore in regulamentul celui mai popular concurs de talente, Vocea Romaniei. In finala de vineri, la Vocea Romaniei, doar 3 antrenori au sanse sa castige competitia : Smiley, prin concurentii Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, Tudor Chirila reprezentat de Cristina Balan si Marius Moga datorita lui Tomi Weissbuch.

Tomi Weissbuch - a implinit 18 ani in octombrie si a castigat cea mai mare competitie de liceeni din Bucuresti, tot in acest an.

Tomi are acasa si titlul de cel mai talentat liceean din Bucuresti, castigat in iunie, in competitia Pun Pariu pe talent, sustinuta de Evenimentul Zilei. Adolescentul a iesit castigator in competitia liceenilor si a dus trofeul in liceul lui, asta dupa ce a cucerit juriul si publicul, dupa 3 etape - preselectii, semifinala si finala. Sunt mai multe detalii pe care trebuie sa le afli despre adolescentul urmarit acum de milioane de romani, iar toate detaliile le vei gasi pe www.zdt.ro .

In urma cu 2 ani, in 2013, Cristina Balan a incercat sa revina in peisajul muzical cu melodii care au atins 1 milion de vizualizari.

Despre Cristina Balan trebuie sa mai stiti ca este mamica unei frumoase perechi de gemeni.

Michel Kotcha si Tobi Ibitoye - concurentii lui Smiley - au impresionat publicul in cadrul concursului difuzat de PROTV. Voci puternice si cu priza la public, in urma sondajelor de pe internet, Michel Kothca este declarat favorit.

Vineri, de la 20:30, VOCEA ROMANIEI promite un spectacol de senzatie. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro