Destinul "mamei criminale": si-a ingropat cinci copii ucisi si risca inchisoarea dupa ce a violat un elev

Destinul

"In seara de 7 iunie 2015, in jurul orelor 21,30 - 22,00, inculpata a asezat o lumanare aprinsa pe un plan neregulat din material textil usor inflamabil, intr-un echilibru precar, respectiv pe spatarul unui coltar situat langa patul in care dormeau cei trei copii ai sai, cu varste cuprinse intre 1 an si 10 ani, prevazand posibilitatea rasturnarii acesteia si a aprinderii materialului textil al coltarului pe care era asezata lumanarea si implicit al declansarii unui incendiu la iesirea din camera respectiva, care elimina posibilitatea copiilor de a parasi incaperea incendiata in care dormeau, acceptand posibilitatea suprimarii vietii acestora urmare a incendiului declansat, dupa care a parasit locuinta", aratau reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara.

acum 91 luni (25 Feb 2016)

"Mama criminala" din Uricani a primit trei ani si patru luni de inchisoare, cu suspendare, pentru abuzarea sexuala a unui copil de sapte ani. Alina Ardelean a fost acuzata insa ca a incalcat conditiile impuse de magistrati pentru a fi lasata in libertate, sub supraveghere. A fost trimisa din nou in judecata, iar miercuri, instanta din Petrosani a amanat, pentru data de 5 aprilie, pronuntarea unei solutii fata de cererea Biroului de Executari Penale de revocare a suspendarii executarii pedepsei sub supraveghere.

A abuzat sexual un copil

In 10 octombrie anul trecut, Alina Ardeleanu a fost condamnata, prin sentinta definitiva a Curtii de Apel Alba Iulia, la 2 ani si 11 luni de inchisoare dupa ce ar fi violat un copil de sapte ani, pe care l-a sechestrat in propria locuinta. Executarea pedepsei a fost suspendata, sub supraveghere, printer conditii fiind cea ca femeia sa urmeze un curs de consiliere psihologica, dar si sa presteze munca in folosul comunitatii pe o perioada de 100 de zile lucratoare. Faptele de care a fost acuzata Alina Ardeleanu s-au petrecut in anul 2013, sustin procurorii. In urma cercetarilor s-a stabilit ca femeia i-a cerut minorului in varsta de sapte ani sa o ajute sa duca acasa mai multe sticle cu apa.

Sub pretextul ca i-ar fi lovit fetele, Alina Ardeleanu l-a luat la bataie cu pumnii si cu palmele, lovindu-l in cap si in spate. Mai mult, l-a dezbracat de absolut toate hainele si i-a introdus ardei iuti in fund. "In seara de 7 iunie 2015, in jurul orelor 21,30 - 22,00, inculpata a asezat o lumanare aprinsa pe un plan neregulat din material textil usor inflamabil, intr-un echilibru precar, respectiv pe spatarul unui coltar situat langa patul in care dormeau cei trei copii ai sai, cu varste cuprinse intre 1 an si 10 ani, prevazand posibilitatea rasturnarii acesteia si a aprinderii materialului textil al coltarului pe care era asezata lumanarea si implicit al declansarii unui incendiu la ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro