Destinatii mai putin cunoscute. Un loc din Romania, in topul celor mai inedite obiective turistice din lume

Destinatii mai putin cunoscute. Un loc din Romania, in topul celor mai inedite obiective turistice din lume

Unul dintre cele mai frumoase locuri din lume este Scara spre Rai, numita si Scara Haiku. Este una dintre cele mai impresionante constructii de acest fel, avand peste 1.400 de stalpi de marmura, fiecare unic prin modelul sau.

acum 91 luni (14 May 2015)

Unul dintre cele mai frumoase locuri din lume este Scara spre Rai, numita si Scara Haiku. Scara a fost construita de armata americana in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, pentru ca soldatii sa poata monta o antena in varful muntelui.

Insulele Lofoten din Norvegia sunt o destinatie uimitoare, dar este indicat sa le vizitam alaturi de un localnic. De aici pot fi admirate luminile de vis ale arurorei boreale. De asemenea, cazarea se poate face intr-o casa de pescari, iar turistii pot incerca si ei sa prinda peste.

O atractie turistica mai neobisnuita, dar care nu este recomandata oricui, este Cripta Capucinilor din Roma. Aici sunt scheletele a peste 4.000 de calugari capucini, aranjati in diferite pozitii, lucru care poate sa li se para unor turistii cam macabru.

Un loc frumos si mai putin cunoscut este templul de marmura Jain din Ranakpur, India. Este una dintre cele mai impresionante constructii de acest fel, avand peste 1.400 de stalpi de marmura, fiecare unic prin modelul sau. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro