Despre cuibul de hoti din Casa Poporului: de ce este necesara dizolvarea Parlamentului Rusinii Nationale

Despre cuibul de hoti din Casa Poporului: de ce este necesara dizolvarea Parlamentului Rusinii Nationale

> Ei sunt alesii neamului, cei mai buni dintre noi, cei care au grija sa construiasca cu intelepciune sistemul care ne permite sa traim civilizat. Ei sunt cei care refuza sa isi lase colegii sa mearga in fata Justitiei atunci cand sunt cercetati pentru abuz, trafic de influenta, coruptie si hotie, pentru ca refuza sa faca deosebirea intre acestea si opinia politica. Parlamentul actual nu este decat un cuib de hoti, de oameni care au platit bani grei ca sa ajunga intr-un loc in care sunt protejati si au posibilitatea de a-si dubla sau tripla averile. Ele sunt ca doua echipe fantoma, desfiintate pentru nerespectarea regulamentelor, pe care nimeni nu le regreta si de la care iti iei unul sau doi jucatori care merita transferati.

acum 67 luni (10 Dec 2014)

>

Ei sunt alesii neamului, cei mai buni dintre noi, cei care au grija sa construiasca cu intelepciune sistemul care ne permite sa traim civilizat. Ei sunt cei care intreaba Curtea Constitutionala daca e normal sa se stranga intr-o duminica, pentru ca Presedintele ales sa depuna juramantul. Ei sunt cei care refuza sa isi lase colegii sa mearga in fata Justitiei atunci cand sunt cercetati pentru abuz, trafic de influenta, coruptie si hotie, pentru ca refuza sa faca deosebirea intre acestea si opinia politica. Ei sunt cei care, dupa un vot devastator care i-a deligitimat, au ales sa isi voteze pensii speciale.

Dupa votul de la ultimul referendum de demitere al lui Traian Basescu, liderii USL au considerat ca, desi nu a fost suficient, numarul celor care au votat impotriva Presedintelui este atat de mare, incat acesta nu mai poate ocupa legitim fotoliul de la Cotroceni. Sunt si constienti de acest fapt, motiv pentru care au trantit, fara sa cracneasca, legea amnistiei atunci cand le-a cerut-o imperios Klaus Iohannis. Astazi, sunt constienti de ceea ce li s-a intamplat si incearca sa astepte sa treaca furtuna.

Parlamentul actual nu este decat un cuib de hoti, de oameni care au platit bani grei ca sa ajunga intr-un loc in care sunt protejati si au posibilitatea de a-si dubla sau tripla averile. Logica politica este suspendata in Parlament si cine isi mai inchipuie ca cei alesi se lupta in discursuri despre starea natiunii e incredibil de naiv. In Parlament se fac si desfac afaceri, care uneori includ si jocuri politice. Modul de functionare al actualei clase politice risca sa afecteze ideea in sine de parlamentarism si nu exista decat o singura solutie pentru salvarea unei institutii vitale pentru un sistem democratic: dizolvarea actualului Parlament. Partidul Poporului si a lu' domnu' Dan nu are niciun fel de identitate politica si nici un scop precis. Fara sprijinul celor doua televiziuni, PP-DD si PC nu au nicio motivatie sa existe si e... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro