Despre "cazul Nistorescu" scris de Stelian Tanase: "O esuata operatiune de intoxicare a opiniei publice"

Despre

> Nu pentru a continua scrisul la un nou roman a carui aparitie, asteptata cu sufletul la gura de intreg Mapamondul, i-ar desavarsi conditia de mare prozator al secolului al XXI, conditie detectata deocamdata doar de o jurnalista de la Cotidianul d-lui Cornel Nistorescu, ci pentru a comite o postare pe blogul personal. O vor face saturate de nepriceperea si orgoliile bolnave ale actualului PDG, de nazbatiile sale costisitoare ce au afectat grav bugetul Televiziunii publice, de starea de razboi instaurata de acesta in interiorul TVR, de incapacitatile lui manageriale si comunicationale, de tendinta sa de a-si capatui amicii din banii institutiei.

acum 67 luni (12 Sep 2014)

>

Nu pentru a continua scrisul la un nou roman a carui aparitie, asteptata cu sufletul la gura de intreg Mapamondul, i-ar desavarsi conditia de mare prozator al secolului al XXI, conditie detectata deocamdata doar de o jurnalista de la Cotidianul d-lui Cornel Nistorescu, ci pentru a comite o postare pe blogul personal. Tanase, cat de moral, de viteaz si cat de barbat e domnia sa in fata presiunilor de tot felul exercitate asupra lui de cercurile guvernamentale, de oamenii d-lui Ponta si de ajutoarele lor. Personaje suparate foc nu de cat de prost si de ofensator la adresa publicului telespectator merge TVR sub conducerea diletanta a d-lui Tanase, ci de un articol critic la adresa prim-ministrului, articol publicat luni in Cotidianul de acelasi domn Cornel Nistorescu.

Moral din fire, dar intarit in moralitatea lui genetica de stagiile profesionale de la Antena 1 si, mai apoi, Realitatea tv, acolo unde Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vantu i-au asigurat deplina libertate editoriala dovedita in urma cu doar cateva luni de niscaiva stenograme, dl. Vana de mare romancier si-a pus amprenta si pe postarea de joi a lui Stelian Tanase care, neostoit amator de suspans si de lovituri de teatru, ne promite dezvaluiri viitoare. Ele sunt favorizate de insasi Legea de organizare si functionare a serviciului public de televiziune, veche din 1994, care plaseaza TVR sub strict control politic exercitat prin intermediul Parlamentului. Cum nu dau doi bani pe declaratiile d-lui Victor Ponta care spune cui mai are timp sa il asculte ca si-ar dori o Televiziune publica independenta, sunt sigur ca premierul ar fi cum nu se poate mai incantat daca in TVR nu ar fi decat jurnalisti devotati trup, suflet si condei idealului pesedist si viselor sale de marire prezidentiala. Stiu foarte bine ca din 1990 incoace Televiziunea Romana a fost socotita de oricare dintre fortele politice aflate la putere drept o agentie al carei rost ar fi acela de a prezenta in cele mai pastelate ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro