Despartirea inceputului de an. Irina i-a dat papucii lui Cristiano Ronaldo

Despartirea inceputului de an. Irina i-a dat papucii lui Cristiano Ronaldo

Aceasta nu a fost prezenta la gala de la Zurich, unde CR7 a castigat pentru a treia oara Balonul de Aur si nici nu i-a adresat vreun mesaj de felicitare fotbalistului.

acum 111 luni (14 Jan 2015)

Conform acestora celebrul model rus Irina Shayk s-a despartit de portughezul Cristiano Ronaldo. Aceasta nu a fost prezenta la gala de la Zurich, unde CR7 a castigat pentru a treia oara Balonul de Aur si nici nu i-a adresat vreun mesaj de felicitare fotbalistului. Shayk nu il mai urmareste pe Ronaldo pe twitter, dupa ce nu a fost prezenta nici la gala decernarii Balonului de Aur de la Zurich", noteaza 101greatgoals.com.

Bruneta de 29 de ani, unul dintre cele mai apreciate modele ale lumii, se iubea cu Ronaldo din 2010 si adesea s-a vorbit despre o posibila casatorie intre cei doi. Nici Ronaldo n-a ramas dator ignorantei Irinei si la discursul pe care l-a tinut la Zurich n-a scos niciun cuvant la adresa ei, desi anul trecut, cand tot el a castigat Balonul de Aur, rusoaica a fost printre primele careia i-a multumit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro