Despagubiri-record pentru un roman beat, lovit de o masina: Peste un milion de euro si pensie pe viata

Despagubiri-record pentru un roman beat, lovit de o masina: Peste un milion de euro si pensie pe viata

Cazul sau a fost preluat de avocatul Gianluca Trabalza, care a reusit dupa 5 ani sa obtina din partea societatii de asigurari (Vittoria Assigurazioni SpA) despagubiri in valoare de peste un milion de euro, plus o pensie permanenta de 800 euro pe luna.

acum 48 luni (30 Oct 2017)

Romanul C.T., in varsta de 38 de ani la acea data, se angajase sa treaca strada desi in acea zona nu exista o trecere de pietoni. A fost lovit de o masina Renault, condusa de o femeie, care l-a luat in plin pe parbriz, apoi l-a aruncat pe asfalt, relateaza gazetaromaneasca.com.

Carabinierii ajunsi la fata locului au stabilit ca vina este in totalitate a conducatorului auto desi victima, aflata intr-o stare avansata de ebrietate, a incercat sa treaca strada printr-un loc nepermis, fara marcaje de trecere de pietoni.

Cazul sau a fost preluat de avocatul Gianluca Trabalza, care a reusit dupa 5 ani sa obtina din partea societatii de asigurari (Vittoria Assigurazioni SpA) despagubiri in valoare de peste un milion de euro, plus o pensie permanenta de 800 euro pe luna. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro