Desert de vara la pahar: Gelatina cu coacaze

Ingrediente7 g de gelatină fără aromă Citeşte şi: Mic dejun exotic: Insula de fructe50 ml de apă rece 200 ml de suc de struguri albi Citește și: Desert rapid de vară, contra caniculei: Tort din pepene roşu cu frişcă şi migdale400 g de coacăze proaspete Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea etapele de pregătire ale reţetei.

acum 62 luni (21 Jul 2015)

Gelatina cu suc de struguri albi şi coacăze proaspete este un desert aspectuos, delicios şi răcoritor, perfect pentru zilele calde de vară.

Ingrediente7 g de gelatină fără aromă

Citeşte şi: Mic dejun exotic: Insula de fructe50 ml de apă rece 200 ml de suc de struguri albi

Citește și: Desert rapid de vară, contra caniculei: Tort din pepene roşu cu frişcă şi migdale400 g de coacăze proaspete

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea etapele de pregătire ale reţetei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro