Derby de Liga a patra cu casa inchisa: s-au vandut toate biletele la Rapid - Steaua! Oaspetii pornesc ca favoriti

Derby de Liga a patra cu casa inchisa: s-au vandut toate biletele la Rapid - Steaua! Oaspetii pornesc ca favoriti

Aflate in lupta directa pentru promovarea in Liga a treia, Academia Rapid si CSA Steaua joaca in aceasta seara pe Giulesti, de la ora 19.15, in direct pe Telekom Sport 2.

acum 68 luni (14 Oct 2017)

Aflate in lupta directa pentru promovarea in Liga a treia, Academia Rapid si CSA Steaua joaca in aceasta seara pe Giulesti, de la ora 19.15, in direct pe Telekom Sport 2. Astfel, circa 10.000 de fani, printre care si 1.000 de stelisti, vor asista la aceasta partida. La pariuri, CSA Steaua e mare favorita cu o cota de 1.6, in vreme ce gazdele au peste 4 la victorie.

Pana acum, trupa lui Marius Lacatus si Ion Ion nu a facut niciun pas gresit, in vreme ce Pancu si compania au inregistrat un egal, 0-0, pe terenul lui Comprest.

Meci doar pentru orgolii

Sistemul de promovare de la Liga a IV-a este atat de ciudat, incat rezultatul acestui joc va contra foarte putin. Astfel, la finalul sezonului regulat se organizeaza un play-off intre primele patru echipe, iar la startul acestui play-off prima echipa porneste cu trei puncte, a doua cu doua puncte, a treia cu un punct si a patra cu niciunul. Astfel, CSA Steaua si Academia Rapid lupta in acest sezon regulat pentru a incepe play-off-ul doar cu un punct in plus. In plus, campioana municipala va juca un meci de baraj cu o alta castigatoare de liga a patra, dintr-un judet vecin pentru a accede in Liga a treia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro