Deputatul PNL Ion Ochi risca arestarea. Si-a finantat campania electorala cu bani publici furati

Ion Ochi a reusit sa castige alegerile si sa ajunga in Camera Deputatilor cu banii Consiliului Judetean Brasov pe care, in calitate de vicepresedinte al consiliului, i-a deturnat spre campaniile electorale din 2012, sustine DNA, in referatul prin care cere deputatilor aviz pentru retinerea si arestarea acestuia. Acelasi lucru rezulta si din convorbirea din aceeasi data purtata de Cancescu Aristotel si Nita Constantin ("Costica") - parlamentar, presedinte de partid, filiala judeteana Brasov: Cancescu Aristotel: Hai sa-ti spun...hai sa-ti spun un lucru, Ochi a fost dimineata la mine, foarte tensionat si nervos, cu ton foarte ridicat si cu...inclusiv cu amenintari ca el face, ca pleaca, ca mai ia cinci primari, ca...Asculta, Costica !

acum 49 luni (21 Apr 2015)

Ion Ochi a reusit sa castige alegerile si sa ajunga in Camera Deputatilor cu banii Consiliului Judetean Brasov pe care, in calitate de vicepresedinte al consiliului, i-a deturnat spre campaniile electorale din 2012, sustine DNA, in referatul prin care cere deputatilor aviz pentru retinerea si arestarea acestuia.

Banii au fost deturnati prima data pentru ca sa fie ales un anumit primar ( finul Serban Todorica Constantin - PSD apoi PDL) in circumscriptia electorala unde candida Ochi ( comuna Prejmer, judetul Brasov) , pentru ca apoi, din calitatea de primar, acesta sa-l ajute sa castige alegerile parlamentare.

Cancescu i-a dat voie sa semneze ( si-a delegat atributiile de presedinte CJ) pentru lucrari ilegale, dupa cum rezulta din interceptari. Cancescu, despre Ochi: "Daca vrea sa semneze o ilegalitate, s-o semneze"

Cum se fura bani publici pentru campanii electorale

Potrivit referatului DNA, "intr-o convorbire telefonica purtata in data de 13.03.2012 de Cancescu Aristotel Adrian , presedinte CJ Brasov cu Chiriac Viorel , primul afirma "daca face o ilegalitate (n.n.

Acelasi lucru rezulta si din convorbirea din aceeasi data purtata de Cancescu Aristotel si Nita Constantin ("Costica") - parlamentar, presedinte de partid, filiala judeteana Brasov:

Cancescu Aristotel: Hai sa-ti spun...hai sa-ti spun un lucru, Ochi a fost dimineata la mine, foarte tensionat si nervos, cu ton foarte ridicat si cu...inclusiv cu amenintari ca el face, ca pleaca, ca mai ia cinci primari, ca...Asculta, Costica ! Eu vreau sa ii fac lui imputernicire sa semneze el, daca vrea sa semneze o ilegalitate s-o semneze ! Eu i-am spus foarte clar ca banii pe acel tronson se da la viitorul primar, nu stiu ca nu acum n-o sa suporte comunitatea din Prejmer pentru ca e un idiot, dar nici nu vreau acuma sa-i dau lu' ala bani sa iasa el in fata sa arate ca a facut drumu'.

Repararea drumului se facea pentru ca Serban Todorica Constantin, finul lui ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro