Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident si s-a ascuns de Politie. Fostul primar a fost gasit, cu fata plina de sange si cu un caine in brate

Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident si s-a ascuns de Politie. Fostul primar a fost gasit, cu fata plina de sange si cu un caine in brate

In luna septembrie a anului 2013, deputatul Mircia Muntean (PSD), fost primar PNL al Devei timp de 16 ani, a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei la patru ani de inchisoare cu suspendare si la plata unor despagubiri de peste 330.000 de dolari, intr-un proces in care a fost acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.

acum 112 luni (30 Oct 2014)

Fostul primar al Devei, Mircia Muntean, deputat PSD, a fost implicat in aceasta seara intr-un accident rutier, pe Calea Zarandului, din Deva, in zona garii. Autovehiculele implicate au fost o autobasculanta, doua autoturisme si un autobuz fara pasageri", a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.

A plecat de la locul accidentului

Mircia Muntean a fost ajutat sa iasa din autoturismul avariat si, dupa cateva minute a parasit locul accidentului. A fost gasit cateva zeci de minute mai tarziu, in apropiere de locul accidentului, tinand in brate un caine.

"Ba, nu veni cu farse de-astea", i-a raspuns deputatul unui devean, care a acuzat ca a fost agresat de parlamentar si ca Mircia Muntean nu se putea tine pe picioare.

"Din primele cercetari, se pare ca, in urma evenimentului rutier nu au rezultat victime (situatie in care legislatia in vigoare prevede obligativitatea ca cei implicati sa se prezinte la unitatea de politie in 24 de ore), iar politistii rutieri, fiind sesizati, efectueaza cercetari in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs evenimentul si a luarii masurilor legale fata de cei implicati. Conducatorilor auto implicati li se vor preleva probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei", a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

Potrivit martorilor, deputatul era baut, insa deocamdata reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara nu au confirmat daca acesta se afla in stare de ebrietate.

Astazi, mai devreme, Mircia Muntean a facut parte din comitetul de intampinare al premierului Victor Ponta, care a vizitat Combinatul siderurgic din Hunedoara.

In luna septembrie a anului 2013, deputatul Mircia Muntean (PSD), fost primar PNL al Devei timp de 16 ani, a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro