Deputatul Catalin Radulescu sustine ca hotii care i-au spart masina cautau proiectele Legilor Justitiei

Deputatul Catalin Radulescu a declarat, joi, ca persoanele care i-au furat masina nu au avut cum sa sustraga si proiectele de modificare a Legilor Justitiei, intrucat el nu lasase aceste documente in masina, informeaza Agerpres. (...) Acolo putea fi luata, fiind monitorizat o perioada lunga de timp de cineva si venit cu o masina dupa tine tot timpul si masina aia, atentie, ca sa poata sa imi deschida masina, ei trebuiau sa fie in spatele meu sau langa mine in momentul in care aveam telecomanda", a mentionat Radulescu.

acum 79 luni (16 Nov 2017)

Deputatul Catalin Radulescu a declarat, joi, ca persoanele care i-au furat masina nu au avut cum sa sustraga si proiectele de modificare a Legilor Justitiei, intrucat el nu lasase aceste documente in masina, informeaza Agerpres.

"Era cat pe ce sa imi fure si semnaturile pe Legile Justitiei, numai ca am avut asa o inspiratie mergand spre scara blocului si am zis sa le iau, sa ma mai uit un pic pe ele si nu le-au putut lua. De data asta, chestia asta nu o mai cred, pentru ca s-a intamplat exact cand eu am venit cu aceste modificari ale Legilor Justitiei, Codului penal si Codului de procedura penala", a spus Radulescu, la Palatul Parlamentului.

El a explicat ca masina, in valoare de 140.000 — 150.000 de euro, apartine fratelui sau si are sisteme sofisticate, astfel ca nu putea fi furata decat in conditii speciale. (...) Ieri, ofiterii de politie (...) au constituit echipe de lucru si mi-au spus ca astfel de masini sunt foarte greu de furat. Deci, au niste sisteme sofisticate, masina asta nu putea porni decat cu telecomanda, telecomanda era la mine, deci nu aveau cum sa o porneasca, iar daca spargi geamul si intri in masina in cinci secunde se blocheaza automat toate usile. Era o singura varianta ca sa fie furata masina asta, numai daca erai monitorizat non stop si daca veneau cu un soft special cu un calculator (...) ca sa poata sa iti cloneze cheia. (...) Acolo putea fi luata, fiind monitorizat o perioada lunga de timp de cineva si venit cu o masina dupa tine tot timpul si masina aia, atentie, ca sa poata sa imi deschida masina, ei trebuiau sa fie in spatele meu sau langa mine in momentul in care aveam telecomanda", a mentionat Radulescu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro