Deputatul AKM: "Astept acest miting de cand unul ca Zgonea bloca modificarile la codurile penale"

Deputatul AKM:

Catalin Radulescu, personaj politic care a avut de-a face cu justitia, vorbeste in mesajul sau despre catuse si arestari pe banda rulanta "Voi striga astazi , pentru ca niciodata in Romania , sa nu mai existe structuri paralele gestionate de vreun Presedinte de stat , sa nu mai existe servicii care sa monitorizeze ilegal romanii , procurori care sa faca dosare la comanda , fara probe , santajand si inventand denuntatori si martori mincinosi si judecatori care sa condamne pe baza de biletele si fara sa existe probe clare , concrete care dincolo de orice indoiala sa arate ca un roman e vinovat .

acum 69 luni (9 Jun 2018)

Condamnat, definitiv, in urma cu doi ani, de instanta suprema, la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia, deputaul Catalin Radulescu a avut, anul acesta, trei controversate proiecte de lege privind modificari in domeniul Justitiei.care au trecut de Camera Deputatilor.

"Astept acest miting de un an si jumatate si daca ma gandesc bine chiar de cinci ani , de cand unul ca Zgonea bloca modificarile la codurile penale si la legea Ani , permitand abuzurile de orice fel . Voi merge astazi la miting impotriva confiscarii democratiei de catre o structura paramilitara , mafiota , de politie politica , formata din oameni din SRI , procurori Dna , niste judecatori din Iccj si curtile de apel si niste procurori din Parchetul General . Voi manifesta astazi alaturi de romani , impotriva confiscarii drepturilor si libertatilor umane , de catre structurile care au interceptat si monitorizat sute de mii de romani , milioane de romani , ingerand in viata privata a acestora Voi manifesta astazi pentru ca in Romania , romanilor sa li se faca dosare pe probe nu pe suspiciuni rezonabile , martori mincinosi si denuntatori santajati , asa cum mi s-a facut mie . Voi manifesta astazi pentru statul de drept , pentru respectarea drepturilor si libertatilor oamenilor , pentru suveranitate si respectarea dreptului de legiferare si schimbare a legilor nedrepte si care au produs abuzuri , de catre Parlament , si impotriva oricaror ingerinte din afara in treburile interne ale tarii mele", a scris Catalin Radulescu pe pagina sa de Facebook (ortografia apartine autorului). Catalin Radulescu, personaj politic care a avut de-a face cu justitia, vorbeste in mesajul sau despre catuse si arestari pe banda rulanta "Voi striga astazi , pentru ca niciodata in Romania , sa nu mai existe structuri paralele gestionate de vreun Presedinte de stat , sa nu mai existe servicii care sa monitoriz... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro