Deputat PSD, patron de firma de constructii, il cearta pe ministrul Transporturilor: "Ce-i prosteala asta cu controalele, ca nu mai facem nimic"

Deputat PSD, patron de firma de constructii, il cearta pe ministrul Transporturilor:

Parlamentarul de Arges ar fi promis suma de 10.000 de lei unui functionar public, astfel incat acesta sa nu ridice obiectii la o lucrare prost facuta, potrivit unui comunicat al DNA, care arata ca "la data de 27 august 2013, inculpatul Radulescu Catalin Marian, in cadrul unei intalniri cu un manager de proiect, privind construirea unui magazin situat in Pitesti, judetul Arges, cu ocazia incheierii procesului verbal de receptie a lucrarii, i-a promis acestuia oferirea sumei de 10.000 lei.

acum 76 luni (5 Feb 2016)

Ce-i asta cu monitorizarile de firme de constructii si controale, ca nu o sa mai facem nimic! "Una dintre masurile pe care Ministerul Transporturilor le propune este infiintarea unei autoritati care sa aiba o evidenta stricta a utilajelor, chiar cu serie si numar sau alt mod de identificare, la fel si in cazul specialistilor, in asa fel incat acestia, odata ce au fost ofertati, sa avem o garantie ca au fost si folositi. Odata ce a castigat unul din constructorii aflati in baza de date o licitatie, vor fi blocate utilajele, vor fi blocati specialistii, pentru a nu mai fi folositi la ofertarea sau la alte contracte de catre alte firme. "Fenomenul este de cand lumea, a fost inventat de zugravi care vin si iau trei lucrari si se duc cate doua zile la fiecare client. Este, pana la o anumita faza, normala aceasta supracontractare, in sensul ca inainte, cand se prezinta la licitatie, sunt multi care nu au utilaje, nu au oameni si isi fac acorduri de principiu cu acestia in eventualitatea ca ei ar castiga, sa beneficieze de acele utilaje, de acei oameni in momentul in care castiga. Prin aceasta agentie vrem sa vedem cand le pleaca oamenii, cand le pleaca utilajele, ii debifam din baza de date unde apareau blocati si din momentul acela utilajul se considera eliberat si poate participa la alt proiect", a mai precizat ministru Transporturilor, care a spus ca va sustine adoptarea unei ordonante de urgenta in acest sens. Deputatul Radulescu a fost pus sub control judiciar control judiciar, dupa ce, in urma cu trei ani, a fost trimis in judecata pentru dare de mita, iar una dintre masurile ce i-au fost impuse din acel moment se refera la interdictia de a parasi tara. Parlamentarul de Arges ar fi promis suma de 10.000 de lei unui functionar public, astfel incat acesta sa nu ridice obiectii la o lucrare prost facuta, potrivit unui comunicat al DNA, care arata ca "la data de 27 august 2013, inculpatul Radulescu Catalin Marian, in cadrul unei intalniri cu un manager de proiect, priv... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro