Denunt PENAL la DNA impotriva candidaturii Gabrielei Firea, lui Catalin Predoiu si Cristian Popescu PIEDONE

Denunt PENAL la DNA impotriva candidaturii Gabrielei Firea, lui Catalin Predoiu si Cristian Popescu PIEDONE

13 din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, in legatura cu strangerea de semnaturi pentru candidatii si partidele care intentioneaza sa candideze la alegerile locale din 5 iunie 2016 pentru Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, primariile de sector si consiliile locale de sector.

acum 57 luni (25 Apr 2016)

Miscarea civica Initiativa Romania a depus, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), un denunt penal in care cere analizarea modului in care s-au strans semnaturile pentru candidaturile lui Catalin Predoiu (PNL), Gabriela Firea, Cristina Pocora si Cristian Popescu Piedone.

Redam in toalitate anuntul facut de Initiativa Romania pe pagina de facebook a miscarii:

"Initiativa Romania a depus astazi:

1. Un denunt penal privind posibila savarsire a infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals, prevazute de art. 323 din Codul Penal, precum si folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, prevazuta de art. 13 din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, in legatura cu strangerea de semnaturi pentru candidatii si partidele care intentioneaza sa candideze la alegerile locale din 5 iunie 2016 pentru Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, primariile de sector si consiliile locale de sector. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro