Dennis Wilcox, unul dintre cei mai cunoscuti profesori de relatii publice din SUA, vine in Romania

Dennis Wilcox, unul dintre cei mai cunoscuti profesori de relatii publice din SUA, vine in Romania

In perioada 7-8 noiembrie 2014, Departamentul de Stiinte ale Comunicarii din cadrul Facultatii de Litere a Universitatii din Bucuresti (UB) organizeaza colocviul international cu tema Cartea-Obiect.

acum 76 luni (6 Nov 2014)

In perioada 7-8 noiembrie 2014, Departamentul de Stiinte ale Comunicarii din cadrul Facultatii de Litere a Universitatii din Bucuresti (UB) organizeaza colocviul international cu tema Cartea-Obiect. Istorie culturala, strategii de marketing si tehnologii multimediale, se arata intr-un comunicat de presa.

Invitatul special este Dennis Wilcox, Professor emeritus la San Jose State University si Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti (2009), unul dintre cei mai cunoscuti profesori de relatii publice din Statele Unite ale Americii si reputat comentator, in randul profesionistilor domeniului, al directiilor majore dezvoltate in marketingul de continut.

"Conferinta plenara sustinuta de Dennis Wilcox in dimineata zilei de 7 noiembrie 2014, intitulata Public Relations Relatii publice si strategii de marketing in domeniul editorial si Biblioteci digitale si tehnologii contemporane construite in jurul cartii. Istorie culturala, strategii de marketing si tehnologii multimediale va avea loc vineri, 7 noiembrie 2014, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I (strada Boteanu, nr. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro