Denise Rifai, dupa ce Alina Gorghiu i-a propus sa candideze pe listele PNL la parlamentare: "O supriza placuta. Am planuit sa ne intalnim si sa discutam"

Denise Rifai, dupa ce Alina Gorghiu i-a propus sa candideze pe listele PNL la parlamentare:

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, la Antena 3, ca si-ar dori ca pe lista partidului la alegerile parlamentare sa se regaseasca si jurnalisti, precum realizatorul Denise Rifai, despre care sustine ca are cunostinte economice si poate purta un dialog, sau Simona Gherghe, care ar fi foarte buna "pe partea sociala".

acum 42 luni (9 Oct 2016)

Si avand in vedere ca ne stiam doar de la televizor, am planuit sa ne si intalnim, sa ne cunoastem si sa discutam", a scris Denise Rifai pe Facebook.

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, la Antena 3, ca si-ar dori ca pe lista partidului la alegerile parlamentare sa se regaseasca si jurnalisti, precum realizatorul Denise Rifai, despre care sustine ca are cunostinte economice si poate purta un dialog, sau Simona Gherghe, care ar fi foarte buna "pe partea sociala". Tot pe Facebook, jurnalista Realitatea a replicat: "Legat de Sandra Stoicescu, ii urmaresc din cand in cand emisiunile si am sesizat ca nu a facut gafe; cu siguranta daca si Sandra le-ar fi urmarit pe ale mele, ar fi sesizat usor ca aceia care au gafat cateodata au fost unii dintre invitati".

Jurnalistul Realitatea TV Denise Rifai a fost tinta multor critici dupa seria de interviuri realizate in timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, cand si-a intrebat interlocutorii ce planuri au pentru "sinele de tramvai murdare" sau cum rezolva problema microbuzelor mai late decat aleile dintre blocuri.

Simona Gherghe mai asteapta

In emisiunea Alessandrei Stoicescu, Alina Gorghiu a dat si un exemplu de jurnalist al postului Antena 3 care ar putea candida pe listele PNL. "Mi-ar placea de exemplu sa o vad pe Simona Gherghe facand politica, pe parte sociala sunt convinsa ca ar fi unul dintre cei mai buni oameni", a spus ea.

A doua zi, Simona Gherghe a raspuns: "Ma gandesc foarte serios sa fac pasul asta, nu acum, peste cativa ani, pentru ca mai am timp sa ma pregatesc pana atunci. Nu va ascund ca m-au inspirat problemele pe care le au oamenii, am schimbat macazul la si am identificat eu niste probleme in legislatie pe care, la un moment dat, daca nu o fac altii inainte mea, as putea sa le rezolv. Mi-ar placea sa lucrez la o lege, si asta o pot face fara sa fiu neaparat in politica, sa schimbam un pic legea violentei domestice. As putea ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro