Demisii in Guvernul de la Paris

Ministrul francez al Economiei, Emmanuel Macron, si-a prezentat, marti, demisia, acceptata de presedintele Francois Hollande, pentru a se concentra pe planul de a candida in scrutinul prezidential din 2017.

acum 53 luni (30 Aug 2016)

Ministrul francez al Economiei, Emmanuel Macron, si-a prezentat, marti, demisia, acceptata de presedintele Francois Hollande, pentru a se concentra pe planul de a candida in scrutinul prezidential din 2017. Ministrul francez pentru Regiunile din strainatate, George Pau-Langevin, si-a prezentat si el demisia, informeaza site-ul ziarului Le Figaro, citat de Mediafax.

Emmanuel Macron si-a anuntat marti colaboratorii de la Ministerul Economiei ca a decis sa demisioneze. Emmanuel Macron urmeaza sa se concentreze pe lansarea candidaturii pentru functia de presedinte al Frantei.

La randul sau, ministrul francez pentru Regiunile din strainatate, George Pau-Langevin, a demisionat invocand "motive personale". Ericka Bareigts, in prezent secretar de stat pentru Egalitate, il va succeda in functie pe George Pau-Langevin. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro