Delia, din nou in vizorul CNA: un parinte cere interzicerea piesei "Gura Ta". Care sunt motivele

Delia, din nou in vizorul CNA: un parinte cere interzicerea piesei

Nu este insa pentru prima data cand o piesa din repertoriul Deliei se afla pe masa CNA, in trecut telespectatorii si ascultatorii reclamand si melodiile "Da, mama" si "Cum ne noi", care insa au ramas nesanctionate de catre membrii forului audiovizual. In cazul in care esti o mamica mai relaxata si stati impreuna pe MTV, explica-i copilului ca ce vede pe sticla, in clipurile lor (Kanye, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce si chiar Nirvana, Guns, Aerosmith, Die Antword, Prince, Prodigy, David Bowie, Marylin Manson, Metallica), nu trebuie sa si faca!

acum 44 luni (3 Nov 2016)

Difuzarea melodiei si videoclipului "Gura Ta", colaborare a Deliei cu Deepcentral, va fi discutata in sedinta de astazi a CNA, dupa ce forul a primit mai multe plangeri. Un tata a cerut chiar interzicerea piesei, care, spune el, este difuzata obsesiv si contine versuri "erotice explicite si indecente" ce dauneaza evolutiei copiilor.

"Solicit dispunerea de masuri contraventionale si interzicerea difuzarii la postul de radio Pro FM si la alte posturi radio-TV a melodiei interpretate de cantareata Delia. Pe postul mentionat e difuzata obsesiv, cam o data la 25-30 minute, melodia respectiva, care contine sintagme erotice explicite si indecente care dauneaza evolutiei copiilor. Astfel, intre versurile slagarului se regasesc: , , , , , ", arata o reclamatia trimisa la CNA de un tata si citata de agentia News.ro.

Nu este insa pentru prima data cand o piesa din repertoriul Deliei se afla pe masa CNA, in trecut telespectatorii si ascultatorii reclamand si melodiile "Da, mama" si "Cum ne noi", care insa au ramas nesanctionate de catre membrii forului audiovizual.

Artista s-a confruntat intotdeauna cu reactii negative din parte celor care considera ca atitudinea si piesele sale nu sunt un model demn de urmat pentru tineri. Pentru a clarifica lucrurile, la scurt timp dupa lansarea "1234 (Unde dragoste nu e)", o alta melodie pentru care a fost criticata, Delia a semnat un editorial pentru sereniti.ro, intitulat sugestiv "Gura bate curu", in care sustine ca nu este scopul ei sa educe publicul tanar. In cazul in care esti o mamica mai relaxata si stati impreuna pe MTV, explica-i copilului ca ce vede pe sticla, in clipurile lor (Kanye, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce si chiar Nirvana, Guns, Aerosmith, Die Antword, Prince, Prodigy, David Bowie, Marylin Manson, Metallica), nu trebuie sa si faca!

"Gura Ta" nu este singura piesa care se afla pe ordinea de zi a sedintei CNA de joi, pe lista f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro